Moderátorka Barbora Krajčírová vám VYRAZÍ dych: NEUVERITEĽNÉ, čo študuje popri dvoch deťoch a práci!

Barbora Krajčírová
Barbora Krajčírová
Zdroj: Instagram/barbora.krajcirova
2024-04-09 11:00:00 |

Atraktívnu blondínku vníma väčšina ľudí už dlhé roky ako šikovnú moderátorku či influencerku. Barbora Krajčírová sa však popri práci stíha venovať nielen rodine, ale aj štúdiu, a to dokonca dvoch rôznych odborov!

Barbora Krajčírová, ktorá sa preslávila pod dievčenským priezviskom Rakovská, je maminou 13-ročnej dcérky Amie a 3-ročného synčeka Kristiána. Pri dvoch deťoch sa známa kráska rozhodla, že nude nedá ani ten najmenší priestor. 

Aby tých povinností nemala Barborka málo, súbežne študuje dve vysoké školy.

Ako prezradila vo štvrtkovom vydaní relácie Teleráno, počas materskej dovolenky so staršou Amiou študovala prvú vysokú školu, a to pedagogickú. V tom čase zároveň nastúpila do televízie Markíza na pozíciu moderátorky Počasia. ,,Keď som porodila druhé, hovorím si, chýba mi teraz zase tá škola, aby paralelne išla so mnou,” uviedla s úsmevom blondínka. Rozhodla sa preto pre štúdium práva, ktoré ju zaujímalo už dlhé roky.

,,Keďže som začala chodiť na to právo, vedľa na chodbe na dverách bol nápis psychológia, tak som celý rok pokukávala, že fú. To je úžasné, k tej pedagogike sa mi to zase hodilo, že by to tak doplnilo obzory, tak som začala aj to,” prekvapila v živom vysielaní všestranná mamička. Priznala, že ide o poriadny záber, no, našťastie, ju obe štúdiá veľmi bavia. Namiesto sledovania seriálov či ničnerobenia je tak Barborka počas chvíľ voľna ponorená do kníh.

Ako influencerka priznala, ešte sa jej dokonca nestalo, že by neprešla cez prvý skúškový termín, čo značí, že je skutočne svedomitá študentka.

Svoje nadobudnuté skúsenosti už 37-ročná Slovenka stihla pretaviť aj do dvoch projektov, z ktorých jeden podporuje deti z detských domovov a druhý je zameraný na výučbu detí na školách v oblasti bezpečnosti v online priestore. Jednoducho WAU!


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: TV Markíza/Teleráno

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia