Synček známej Slovenky oslávil narodeniny: Krásna torta, výzdoba a... Aha, ako sa ľúbia!

Soňa Skoncová
Soňa Skoncová
Zdroj: Ján Zemiar
2024-03-12 07:00:00 |

Takto vyzerá to najväčšie šťastie! Krásna modelka a jojkárska moderátorka Soňa Skoncová sa už tri roky naplno venuje rodičovským povinnostiam. S dlhoročným partnerom Robom má dcérku Elizu a syna Robka. Ten v týchto dňoch oslávil svoje 3. narodeniny.

Pyšná mamička sa na svojom profile na sociálnej sieti Instagram podelila o zaujímavé fotografie, ktoré zachytávajú atmosféru ich domácej oslavy. Ako vidno, nechýbala krásna výzdoba z balónov a zábery prezrádzajú, že malý Robko je fanúšikom dinosaurov. 

Okrem hrdých rodičov mu gratulovala aj jeho rozkošná sestrička Eliza. Súrodenci známej jojkárskej moderátorky majú medzi sebou pekný vzťah a je vidno, že sa ozaj veľmi ľúbia. 

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie zábery. 

 

 

Pod príspevkom nechýbajú gratulácie a milé komentáre. „Máte také nádherné deti. Už teraz vidím, že to bude lámač ženských sŕdc,” znie jedna z tých pekných reakcií.

 Nie je to tak dávno, čo musela Soňa čeliť nevyžiadaným radám a "mamičkovskému hejtu". Dovolila si totiž zverejniť prvé zábery toho, ako Ellizka kráča a na nohách mala tenisky. V tom momente sa do nej pustili samé odborníčky... Kráska im vysvetlila, že jej dcérka samozrejme nosí vhodnú obuv a tenisky mala obuté len výnimočne, lebo bola vyparádená a išli takto spolu na nákup. 


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia