Partnerka Borisa Kollára opísala svoj pôrod: Toto by nechcela zažiť žiadna žena!

Laura Vizváryová a Boris
Laura Vizváryová a Boris Kollár
Zdroj: Instagram/_leyla_lv_, kollarboris
2024-03-11 19:00:00 |

Podnikateľka Laura Vizváryová sa dostala do širšieho povedomia verejnosti po tom, ako ju médiá začali spájať s podnikateľom a politikom Borisom Kollárom. Mulioteckovi porodila aj synčeka, pri čom však prežila chvíle hrôzy.

Laura Vizváryová a Boris Kollár svoj vzťah spočiatku tajili. S pravdou von nevyšli, ani keď sa na verejnosť dostala informácia, že blondínka čaká s multioteckom dieťa.

Jeden k druhému sa začali priznávať postupne a veľmi opatrne po tom, čo Laura porodila druhého synčeka s nezvyčajným menom Abner. Blondínka už neraz spomenula, že jeho cesta na svet nebola úplne jednoduchá a poriadne ju vytrápila.

Kollárova partnerka komunikuje so sledovateľmi veľmi otvorene na akékoľvek témy. Často nemá problém odpovedať ani na otázky intímnejšieho charakteru. Jedna z nich sa nedávno týkala práve pôrodu. „Môžete, prosím, zdeliť prečo by ste volili celkovú anestézu namiesto spinálnej?“ opýtal sa Laury anonym, čo zaznamenal portál Topky.

„Ja iba preto, že druhýkrát to bolo pre mňa traumatizujúce, malého nevedeli vybrať. Zvýšil sa mi veľmi tep pri vpichnutí spinálky... a šitie som už cítila. Následne mi po cisárskom reze začali pôrodné kontrakcie, ktoré trvali 24 hodín. Prvý cisársky bol však úplne v poriadku. Za mňa - nechcela by som byť už pri vedomí pri cisárskom reze,“ odpovedala podnikateľka, ktorá má za sebou nezávidenia hodnú sekciu.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Topky

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia