Utajené tehotenstvo a ťažkosti! Obľúbená herečka šokovala fotkou s bábätkom

Gal Gadot
Gal Gadot
Zdroj: Instagram/gal_gadot
2024-03-10 19:00:00 |

Tá je ale tajnostkárka! Úspešná herečka a známa mamička skrývala pred verejnosťou svoje tehotenstvo celých deväť mesiacov. Jej fotka s novorodeniatkom všetkých poriadne šokovala.

Jedna z najkrajších herečiek sveta Gal Gadot, ktorú môžete poznať z filmov ako Wonder Woman či Rýchlo a zbesilo, má s materstvom nemalé skúsenosti. Doposiaľ spolu s manželom Jaron Varsanom vychovávali tri deti 12-ročnú Almu, 6-ročnú Mayu a 2-ročnú Daniellu.

Teraz k trom sestričkám pribudla ďalšia menom Ori, ktorou sa jej hrdá mamina pochválila na Instagrame 6. marca. Pre fanúšikov ide o veľké prekvapenie, keďže verejnosť doposiaľ vôbec netušila, že Gal nosí opäť pod srdcom dieťa. Zrejme preto, že patrila ku skupine žien, ktoré nezvládajú tehotenstvo najlepšie.

,,Moje zlaté dievčatko, vitaj. Tehotenstvo nebolo ľahké, no zvládli sme ho. Priniesla si do našich životov toľko svetla a splnila si svoje meno Ori, čo v hebrejčine znamená moje svetlo. Naše srdcia sú plné vďačnosti. Vitaj v dome plnom dievčat. Otecko je tiež celkom fajn," napísala čerstvá 4-násobná mamina k fotke s malinkým pokladíkom.

Pre magazín InStyle herečka ešte v roku 2022 prezradila, že si pri pôrode volí epidurál, takže bolesť, našťastie, cíti menej. Zato tehotenstvá nenesie najľahšie, vždy jej bývalo zle a mala migrény. Priviesť dieťa na svet však považuje za niečo tak magické, že by to pokojne robila aj raz týždenne.


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/gal_gadot, InStyle

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia