PROMI mamina obliekla dcéru (5) do štýlového OUTFITU: Pri pohľade na ňu by porazilo každú babičku!

Khloé Kardashian
Khloé Kardashian
Zdroj: SITA
2024-03-08 07:00:00 |

Akoby ju psy dotrhali! To si zrejme pri pohľade na aktuálne fotky dcéry hviezdnej Khloé Kardashian povedia mnohí. 5-ročná dcéra televíznej hviezdy sa totiž zúčastnila narodeninovej oslavy svojej kamarátky a jej slávna mamina jej pri tej príležitosti obliekla poriadne zaujímavý outfit. Veď, pozrite!

Hoci mnohé hviezdy šoubiznisu si svoje súkromie úzkostlivo strážia a svoje ratolesti svetu neukazujú, nájdu sa aj celebrity, ktoré s tým vôbec nemajú problém. K nim rozhodne patria aj slávne Kardashianky, ktoré si v podstate na odkrývaní svojho súkromia postavili kariéru a ich rodinná reality šou sa roky teší veľkej diváckej priazni. 

Súčasťou klanu je aj Khloé, ktorá je dvojnásobnou mamičkou. K dcérke True, ktorá v apríli oslávi 6. narodeniny, jej v auguste 2022 pribudol syn Tatum. Toho jej vynosila a porodila náhradná matka. 

 

Khloé sa v uplynulých dňoch spoločne s dcérou zúčastnila vydarenej narodeninovej oslavy. Tá sa niesla v téme balerína a všetko bolo premyslené do posledného detailu. Dokazujú to aj zábery, ktorými sa kráska pochválila na sociálnej sieti Instagram. 

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie zábery. 

 

 

Khloé sa tiež pochválila tým, ako svoju princezničku na párty vyobliekala. A treba uznať, že zvolila poriadne štýlový outfit. Dievčatko malo na sebe tričko s nápisom Barbie, ružovú bomberu, kabelku a čižmičky rovnakej farby a úplne dotrhané džínsy. Tie mnohým babičkám priam spôsobujú infarktové stavy a najradšej by všetky tie diery pozašívali. Vy čo hovoríte na takýto kus oblečenia na deťoch?

 

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia