Patril medzi najrozkošnejšie deti šoubiznisu: Dnes ho nespoznáte!

Patril medzi najrozkošnejšie deti
Viete, na koho sa pozeráte?
Zdroj: Profimedia
2024-04-23 07:00:00 |

Keď sa objavil na obraze, ľudia ho zbožňovali! A to nielen vďaka vtipným replikám, ktoré mu v obľúbenom seriáli vložili do úst scenáristi. Kedysi známy herec dnes žije prevažne v ústraní a len raz za čas sa ho podarí nafotiť paparazzom. Viete ako sa volá muž na týchto záberoch?

Ak ste tipovali, že ide o predstaviteľa rozkošného Jakea zo sitkomu Dva a pol chlapa, hádali ste správne. Spoznať niekdajšieho herca menom Angus T. Jones však vôbec nie je jednoduché. Rokmi sa pochopiteľne výrazne zmenil. Súčasťou jeho imidžu je aj hustá brada. Tú nosí možno preto, lebo nechce, aby ho ľudia spoznávali. 

Angus v minulosti poriadne šokoval, keď sa na internete objavilo video, ktoré vzniklo pre istú kresťanskú organizáciu a niekdajší herec v ňom seriál Dva a pol chlapa poriadne kritizoval. Vďaka štúdiu Biblie ho vraj začal znepokojovať oplzlý humor, ktorý je pre spomínaný počin typický. „Ak pozeráte Dva a pol chlapa, prosím, prestaňte s tým. Ja sám som v ňom a nechcem tam byť. Prosím, prestaňte to pozerať a plniť si hlavy špinou. Ľudia hovoria, že je to len zábava. Preštudujte si ale niečo o vplyvoch televízie na váš mozog a prisahám vám, že sa rozhodnete zmeniť svoj postoj k televízii, najmä k tomu, čo pozeráte," uviedol rodák z texaského Austinu.

 

V seriáli Dva a pol chlapa stvárnil Angus T. Jones syna Alana Harpera (Jon Cryer), ktorý sa po rozvode nasťahuje k svojmu záletnému bratovi Charliemu (Charlie Sheen). Počin sa dlhé roky objavuje aj na našich obrazovkách a obľubujú ho mnohí Slováci. 

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia