Prekvapivé ODHALENIE: Tom Cruise na dcéru kašle, ale... TOTO by ste nečakali!

Prekvapivé ODHALENIE: Tom Cruise
Tom Cruise so svojou dcérkou Suri v čase, keď bola malým dievčatkom.
Zdroj: profimedia.sk
2024-04-19 07:00:00 |

Dcéra hercov Toma Cruisa a Katie Holmes - Suri oslávila v týchto dňoch svoje 18. narodeniny. Nie je tajomstvom, že so slávnym otcom nemá žiaden vzťah. Ktovie, čo si o tom všetkom myslí herečka Dakota Fanning, ktorá bola jeho filmovou dcérou a každý rok od neho dostáva darčeky.

Svojho času boli médiá plné fotografií, na ktorých Tom Cruise s láskou nosí na rukách svoju dcérku Suri. To sa však v istom okamihu zmenilo. Jeho exmanželka Katie Holmes podala žiadosť o rozvod a dostala dieťa výhradne do svojej starostlivosti. Tom sa údajne so Suri od roku 2012 nestretol. V médiách sa tiež viackrát hovorilo, že na ňu dokonca úplne kašle. 

18. apríla oslávila Suri svoje 18. narodeniny. Vyrástla z nej krásna žena, ktorá podobu so slávnymi rodičmi rozhodne nezaprie. Či jej otec k dosiahnutiu plnoletosti gratuloval, zostáva zahalené rúškom tajomstva. Rovnako tak aj detaily ich vzťahu. Katie totiž pri rozvode podpísala dohodu o mlčanlivosti, Suri sa médiám vyhýba.  

 

Na Cruisa však nešetrí chválami herečka Dakota Fanning, ktorá v minulosti stvárnila pred kamerami jeho dcéru. Ako v rozhovore pre Harper’s Bazaar priznala, od svojich 11 rokov dostáva od herca každý rok na narodeniny nejaký darček. 

Ten v 11 rokoch bol výnimočný. Od Cruisa totiž dostala svoj prvý mobilný telefón. „Bože môj, aká som len bola nadšená. Síce som nemala komu telefonovať, ale milovala som to. Cítila som sa strašne cool,” povedala k tomu herečka, ktorá vo februári oslávila tridsiatku. Aj tentokrát od Toma dostala darček. Avšak čo to bolo, neprezradila. 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia