Slniečko z Teletubbies je mamičkou: Detail na FOTO dostane každého!

Jess Smith
Jess Smith
Zdroj: Profimedia
2024-03-10 07:00:00 |

Prežíva najkrajšie chvíle svojho života! Reč je o 28-ročnej Angličanke menom Jess Smith, ktorá sa do povedomia verejnosti vryla už v útlom detstve. V populárnej relácii pre deti Teletubbies totiž stvárnila usmievavé slniečko. Dnes je už dospelou ženou a pár týždňov si naplno užíva rodičovské povinnosti.

Jess Smith v rozhovore pre BBC prezradila, že sa k úlohe slniečka v relácii Teletubbies dostala úplnou náhodou. „Vážili ma v nemocnici a mama ma držala v náručí, keď akurát prišiel producent a hľadal nejaké usmievavé dieťatko,” uviedla blondínka. 

Angličanka odhalila svoju identitu až v roku 2015. V minulosti sa za to totiž hanbila. Priatelia a blízki ju však povzbudzovali k tomu, aby verejne priznala, že práve ona bola to usmievavé slniečko.   

 

 

V januári priviedla Jess na svet svoje prvé dieťatko. Dcérke dala meno Poppy a na sociálnej sieti Instagram zverejnila už viacero zaujímavých záberov. Azda najkrajšie reakcie vyvolali zábery, na ktorých bábätko pózovalo s figúrkou jedného z Teletubbies. 

 


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia