TRPKÁ spoveď slovenského herca: V detstve si prežil MUKY od najbližších! Z detailov MRAZÍ

TRPKÁ spoveď slovenského herca:
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2024-04-26 19:00:00 |

Mladý herec zo seriálu Dunaj, k vašim službám má len 18 rokov, ale zažil si toho naozaj veľa. Jeho detsvo bolo plné bolesti a žiaľu. Vo svojej dojemnej spovedi sa rozhodol svetu všetko rozpovedať. Na svojich pestúnov podal trestné oznámenie.

Martin Baloga má čestvých osemnásť rokov a už hrá rolu v seriáli Dunaj, k vašim službám. Martin sa narodil len s jednou rukou. On a jeho sestra boli v pestúnskej starostlivosti, kde si zažili týranie a šikanovanie, ako tvrdí pre portál plus7dni.pluska.sk.

So sestrou si ich adoptovali, keď mali dva mesiace. V ich šestich rokoch, si z  nich mali urobiť sluhov, ktorí pracovali od 4 rána na obrovskej farme. Hoci zo začiatku hovoril svojim pestúnom otec a mama, neskôr to mali zakázané. Predtým, ako odišli do školy, museli sa postarať o statok. Nakŕmiť kozy, kravy a ostatné zvieratá na farme. Do školy preto chodili unavení, vyčerpaní a neraz aj hladní.

Pestún ho mal topiť v jazierku, zhodiť zo schodov či škrtiť šnúrou od kľúčov. Na jeho hlave dokonca údajne polámal aj varechu. Ak bol na nich pestún nahnevaní, sedeli vonku v mraze len v spodnej bielizni a ponožkách.

V škole mu nikto neveril, aké utrpenie zažíva. Je totiž polovičný Róm, a preto mu údajne neverila ani učiteľka. Spolužiakov mal ale veľmi toleratných a občas sa s ním podelili o desiatu. Do bezpečia sa dostal až vtedy, keď sa vyhrážal samovraždou. Po návštevách psychiatrie a reedukačného centra, sa ho napokon sa ujali v detskom domove v Prešove, kde je aj so svojou sestrou.

Spočiatku sa kvôli svojim traumám z detstva rezal, ale aj toto sa mu podarilo vďaka pracovníčkam v detskom domove prekonať. Teraz študuje spev a klavír na súkromnom konzervatóriu a na svojich pestúpov podal trestné oznámenie.


Autor: © Zoznam/AJ

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia