TRAGÉDIA: Len 6-ročný chlapček chcel ZACHRÁNIŤ svojho mladšieho brata! Obaja napokon ZOMRELI, ale životy darujú iným

Chlapci zomreli spoločne
Chlapci zomreli spoločne
Zdroj: Youtube/WUSA9
2024-05-06 19:00:00 |

Iba 6-ročný americký chlapec zomrel, keď zachraňoval svojho mladšieho brata pred požiarom v dome. Skrútil sa nad 3-ročným dieťaťom, aby sa ho pokúsil zachrániť. William B. a jeho malý súrodenec Zachariah zomreli 10. apríla pri požiari v rodinnom dome svojich starých rodičov v Cliftone vo Virgínii.

Požiar v dome vypukol, keď boli rodičia chlapcov v práci. S matkou bol aj ich 13-ročný brat. William a Zachariáš boli doma so svojím 8-ročným bratom a starými rodičmi, ako uvádza portál nzherald.co.nz.

Keď sa otec James B. dopočul o požiari, utekal domov. Dozvedel sa, že jeho rodičia a 8-ročný syn utiekli, ale jeho najmladší chlapci to nezvládli.

Záchranná služba chlapcov vyslobodila a naštartovala ich srdiećka. Chlapci sa už nikdy neprebudili a o štyri dni neskôr spolu zomreli v nemocnici. Hasiči povedali manželom, že našli Williama, ako kryje Zachariáša. „Vedeli sme, že to je jeho charakter a vedeli sme, aký je šikovný, rýchly a silný. Ak by chcel opustiť dom, mohol, ale veríme, že videl svojho brata v problémoch a vrátil sa, aby ho ochránil,“ povedal otec.

Puto medzi chlapcami bolo nezlomné. „Oni sa milovali navzájom. Rozsvietili každú izbu, do ktorej vošli. Nepoznali žiadnych cudzincov. Vždy sa objímali, dávali si päťky a hovorili ľuďom, že ich majú radi. Bratia spolu až do konca,“ uviedol otec.

Rodina sa rozhodla, že chlapci ešte zachránia ľudské životy. Ich orgány budú darované. "Dúfam, že ich srdcia budú pokračovať a príjemcovia budú môcť mať v sebe tie veľké srdcia," povedal otec.

 


Autor: © Zoznam/AJ

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia