Dominika Cibulková prehovorila o 3. dieťati! Pribudne Jakubkovi a Ninke súrodenec?

Dominika Cibulková
Dominika Cibulková
Zdroj: Instagram/domicibulkova
2024-03-09 19:00:00 |

Bývalá profesionálna tenistka Dominika Cibulková má doma ukážkovú rodinku pozostávajúcu zo štyroch členov. Je možné, že do nej ešte pribudne ďalšie dieťatko?

Dominika Cibulková sa pred viac ako štyrmi rokmi rozhodla svoju úspešnú tenisovú kariéru zavesiť na klinec a založiť si rodinu. Ako prvý obohatil život manželov synček Jakubko, ktorého športovkyňa priviedla na svet v júni 2020.

Takmer tri roky si rodinka užívala v trojici, až kým do nej presne vlani nepribudla dcérka Ninka. Ako to už býva zvykom, po príchode dieťatka na svet rodičia vždy čelia otázke, či bude ďalšie. V prípade Dominiky a Michala teda tretia ratolesť. V odpovedi sa ale celebritný pár veľmi nezhoduje.

Kým otecko by ešte potomka chcel, Domča to vidí inak.  „Nie, tretie tehotenstvo už nechystám,“ prezradila na rovinu pre portál Čas.sk. „Môj manžel stále hovorí - láska, uvidíš, budeme sa nudiť o osem rokov... A ja mu už hovorím - daj mi pokoj,“ pokračovala so smiechom mamička, podľa ktorej to žena vníma inak ako muž.

,,Pretože my ženy vieme, čo sa udeje s naším telom. Aj tie hormóny. Tehotenstvo je náročné. Teraz som absolútne spokojná. Mám dve krásne a zdravé deti. A ja si aj naďalej prajem, aby boli môj chlapček a dievčatko zdraví,“ vysvetlila influencerka, ktorá sa viac ako štyri mesiace snaží po dvoch pôrodoch dostať do pôvodnej formy. Dominike sa zatiaľ podarilo zhodiť úžasných 14 kíl a hoci ešte nie je v cieli, už teraz vyzerá skvele.


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Čas.sk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia