Budú mať s Filipom tretie dieťa? Prekvapivé slová Nely Pociskovej!

Filip Tůma a Nela
Filip Tůma a Nela Pocisková
Zdroj: Instagram/pociskova.nela
2024-02-05 15:00:00 |

Nela Pocisková a Filip Tůmu majú plné ruky práce a okrem toho sa starajú aj o dve malé deti. Je ale možné, že k Hektorovi a Lianke pribudne súrodenec?

Nela Pocisková si vo svojej hudobno-hereckej kariére spravila na dlhší čas pauzu. Keď mala 25 rokov, na svet priviedla syna Hektora a o necelé dva roky dcérku Lianku. Materskej dovolenke však už dávno odzvonilo.

Príťažlivá slovenská umelkyňa natáča po seriáli Nemocnica nový projekt s názvom Ranč a jej partner a otecko dvoch detí zase maká ako Anton Holubec v seriáli Dunaj, k vašim službám. Okrem toho majú obaja kopec iných pracovných povinností. Aj to je dôvod, prečo sa dátum ich svadby stále odkladá a v zozname priorít ju nemajú na prvom mieste. O čom už ale medzi rodičmi padla reč, je prekvapivo tretie dieťa.

„Aj sme sa o tom doma bavili, ale Filip s úsmevom povedal, že on už je starý. Úprimne, nikdy nehovor nikdy, ale napríklad viem, že keby som mala tretie dieťa, svoju kariéru by som definitívne zastavila, pretože by som opäť chcela byť pri ňom. Dnes cítim, že som ešte v produktívnom veku, ktorý by som asi mala využiť, ale vravím, keby sa to stalo, nič sa nestane,prezradila pre magazín Život Nela.

Talentovaná umelkyňa priznala aj to, že keď známym posúvala detské oblečenie, kočíky či dečky, položila si otázku, či je naozaj koniec a či už ďalšie dieťa nebude. Nuž teda, nechajme sa prekvapiť, či do celebritnej rodinky náhodou nepribudne ešte jedna ratolesť. 


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Život

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia