Mária Čírová a Nela Pocisková odhalili svoj recept na ŠŤASTIE: Toto by mal zažiť každý

Nela Pocisková a Mária
Nela Pocisková a Mária Čírová so svojimi partnermi
Zdroj: Instagram/pociskova.nela, Instagram/mariacirova
2023-10-02 19:00:00 |

Pre každého je šťastie niečo iné, rovnako ako každý z nás potrebuje niečo odlišné k tomu, aby sa cítil dobre či milovane. Známe Slovenky Nela Pocisková a Mária Čírová na svojich profiloch zdieľali krásne fotografie s ešte krajšími vyznaniami.

Mária aj Nela majú po svojom boku milujúcich partnerov, na ktorých sa môžu kedykoľvek spoľahnúť. Ich vzťahy pôsobia harmonicky a aj prostredníctvom sociálnych sietí cítiť tú lásku, ktorá je medzi nimi. A práve to patrí k tomu najdôležitejšiemu.

Pre Máriu je to objatie

"Nič iné človeku netreba, len úprimné objatie. Máme šťastie, že sme na to prišli," napísala k svojmu príspevku na Instagrame. Pridala k tomu aj fotografiu so svojím manželom Mariánom.

O čom je manželstvo?

V jednom zo starších príspevkov napísala obľúbená speváčka Mária Čírová veľmi pekné myšlienky o tom, čo je podľa nej manželstvo.

"Manželstvo je na začiatku prázdna škatuľka a predtým, ako z nej niečo vyberieme, musíme do nej niečo vložiť. Manželstvo nie je láska. Láska je v ľuďoch a ľudia ju vkladajú do manželstva. Manželstvo nie je žiadna romantika, tá musí do manželstva preniknúť. Každý jeden pár sa musí naučiť umeniu a vytvoriť si zvyk dávať, milovať, slúžiť, ctiť, prejavovať záujem či uznanie a držať krabicu plnú. Ak z nej vezmeme viac, alebo vyťažíme viac ako vložíme, krabica bude prázdna," prezradila Mária. 

Kedy je to láska?

Talentovaná speváčka a herečka Nela Pocisková sa na svojom Instagrame podelila s profesionálnymi fotografiami s jej partnerom Filipom. Hneď si vyslúžili tisícky lajkov, pričom mnohým určite neunikol ani zaľúbený popis.

"Môj oporný bod 🤍 Ten pocit, že pri Vás niekto stojí, aj keď sa neusmievate…pri takých chvíľach si človek uvedomí, že to musí byť naozaj láska," napísala Nela k príspevku. Keďže sú obaja pracovne dosť vyťažení, tie spoločné chvíle si vážia o to viac.


Autor: © Zoznam/Andrea Šípošová
Zdroj: Instagram/pociskova.nela, Instagram/mariacirova

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia