Adele poslala ŠPECIÁLNY odkaz NEVLASTNEJ dcére počas koncertu: Och, dojme aj vás!

Adele
Adele
Zdroj: Profimedia
2024-05-20 07:00:00 |

Tak toto je naozaj pekné gesto! Speváčka Adele (36) poslala počas svojho koncertu špeciálny odkaz svojej nevlastnej dcére...

Britská speváčka Adele je hrdou mamou synčeka Angela, ktorého má so svojím bývalým manželom Simonom Koneckim. Od roku 2021 tvorí pár s Richom Paulom. Pred časom sa nechala počuť, že by s ním chcela spoločného potomka. Zatiaľ však vychovávajú spolu ich deti z predchádzajúcich vzťahov.

Športový agent je otcom troch detí - Richieho, Zane a Reonny. A práve poslednej menovanej poslala Adele špeciálny odkaz počas jej koncertu. „Uistite sa, že bude toto video online," povedala spevácka hviezda davu. „Tento víkend je promócia mojej nevlastnej dcéry, volá sa Reonna a zajtra v Atlante promuje na Clarkovej univerzite,“ vyjadrila sa.

„Milujem ťa, miláčik, blahoželám! Je to prvý člen rodiny, ktorý ukončil vysokú školu. Aké úžasné je to. Všetci sú v Atlante a oslavujú... a samozrejme som tu aj ja s tebou a nikde inde by som nebola. Milujem ťa zlatko, milujem ťa!“ dojímavo sa vyznala pred obrovským publikom fanúšikov. Reonna a Adele majú veľmi blízky vzťah, aj napriek tomu, že nie sú pokrvná rodina.


Autor: © Zoznam/lv

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia