TEHOTNÁ herečka vyrážala na Met Gala dych: Vyzerala ako VÍLA!

TEHOTNÁ herečka vyrážala na
Lea Michele
Zdroj: SITA
2024-05-08 07:00:00 |

Na najväčšej módnej udalosti roka Met Gala sa zišlo množstvo slávnych osobností, ktoré vyniesli dychberúce róby. Jednou z nich bola aj známa americká herečka (37), ktorej zo šiat vykúkalo bruško. Vyzerala doslova ako víla.

Témou tohto ročníka Met Gala bolo “Sleeping Beauties: Reawakening Fashion” (“Spiace krásavice: Prebúdzanie módy”). Celebrity to poňali veľmi svojsky a do spoločnosti vyniesli nádherné róby, ale i odvážne outfity. Dress code večera bol jasne daný, a to: “The Garden of Time” (“Záhrada času”).

Červený koberec tak bol prehliadkou módnych kreácii. Na prestížnej akcii nechýbala ani americká hviezda Lea Michele, ktorú Slováci evidujú najmä zo seriálu Glee. Tá je aktuálne druhýkrát tehotná. To, že nosí pod srdcom svoje druhé bábätko oznámila v marci. „Mamička, ocko a Ever sú prešťastní,“ napísala vtedy. Na Met Gala prišla v nádherných slabomodrých šatách so zaujímavými detailami v podobe kvetov. No a v róbe jej krásne vyniklo tehotenské bruško. Vyzerala doslova ako z rozprávky.

Lea Michele je poznačená naozaj ťažkým osudom. V roku 2013 prišla o snúbenca Coryho Monteitha (†31). Ako sa neskôr ukázalo, príčinou jeho smrti bola kombinácia heroínu a alkoholu. Tmavovláska sa zo straty milovaného priateľa dlho nevedela dostať... V roku 2019 sa vydala za priateľa Zandyho Reicha a o rok neskôr mu priviedla na svet syna, ktorému dali meno Ever Leo.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/lv

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia