FOTO 3-násobný otecko Adam Ďurica o dcérke: Po jej narodení si uvedomil dôležitú vec!

Adam Ďurica
Adam Ďurica
Zdroj: Instagram/adamdurica
2024-02-23 19:00:00 |

Z obľúbeného speváka Adama Ďuricu sa stal na sklonku roku 2023 trojnásobný otecko. K dvom starším synom pribudlo dievčatko. Aké je Adelka bábätko?

O talentovanom hudobníkovi a spevákovi Adamovi Ďuricovi verejnosť vedela, že spolu s manželkou Kristínkou, s ktorou sú spolu už od strednej školy, vychovávajú dvoch synov. 

Starší Timotej sa narodil presne v deň oteckových 31. narodenín, a teda 1. novembra 2018. O necelé dva roky neskôr k nemu pribudol braček Benjamín a túto chlapčenskú partičku koncom minulého roka obohatilo dievčatko. Avšak o tom, že Adamova polovička čaká tretie dieťa, si dvojica nechávala až do pôrodu iba pre seba a svojich najbližších.

,,Adelka je vyslovene dar,” zmienil sa spevák o dcérke vo valentínskom vydaní relácie Teleráno, kde zavítal ako hosť. ,,Mám pocit, že pri nej som si to úplne potvrdil, že deti sa rodia, alebo na svet prichádzame my všetci, úplne dokonalí a že všetko vieme. Lebo nie je možné, aby dieťa, ktoré má zavreté oči, presne vedelo, keď niekto vstúpi do miestnosti, že kto prišiel a kam sa má otočiť. Čiže hovorím, my chodíme úplne dokonalí na tento svet a po tom to, ako keby strácame tie schopnosti,” uvedomil si pri svojom treťom bábätku interpret obľúbených slovenských hitov.

,,Strašne je dobrá, strašne je poslušná,” nešetril Adam lichôtkami na svoju malú lásku. ,,Príchod toho nového človeka do rodiny je magický. Má to takú zvláštnu energiu a je to silný moment,” uviedol šťastný otecko.

 


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: TV Markíza/Teleráno

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia