FOTOHÁDANKA Spoznávate slečnu na obrázku? Ide o jednu z najkrajších slovenských mamičiek!

Kto je na obrázku?
Kto je na obrázku?
2024-03-18 19:00:00 |

Či pred 20-timi rokmi, či dnes. Vďaka svojej prirodzenej kráse sa radí k najpôvabnejším ženám slovenského šoubiznisu. V minulosti nás dokonca pravidelne reprezentovala aj v zahraničí. 

V súčasnosti je tomu už presne 15 rokov, čo sa stala druhou najkrajšou ženou v prestížnej súťaži Miss Slovensko. V tom čase mala iba 22 a dvere do modelingu otvorené dokorán.

Vo svetle reflektorov z fotoaparátov sa však pohybovala dávno predtým. Ako nedávno odpovedala na otázku od fanúšika na Instagrame, prvú pracovnú zahraničnú cestu absolvovala už v 15-tich. A bolo to rovno do ďalekého Japonska.

,,Kam som sa prvé dva roky vracala dosť často. Skvelý výber krajiny mojej agentúry, pretože bola bezpečná,” napísala dnes už mamička dvoch roztomilých detičiek, ktorá pred nástupom na materskú dovolenku moderovala jojkársky magazín Top Star.

Svoje slová zanechala práve pri snímke z obdobia, keď bola mladučkou tínedžerkou majúcou ešte všetko pred sebou.

Ak ste tipovali, že sa na zábere nachádza modelka, moderátorka, influencerka, podnikateľka a v neposlednom rade mamička 3-ročného Robka a ročnej Elizy Soňa Skoncová, tak ste tipovali správne.

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/sonaskoncova

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia