Instagram vs. Realita: Daniela Nízlová ukázala, ako to u nich doma naozaj vyzerá!

Daniela Nízlová
Daniela Nízlová
Zdroj: Instagram/danielatwiins
2024-04-29 11:00:00 |

Instagram je plný dokonalosti, na ktorú si už ľudia na ňom zvykli, ba priam ju očakávajú. Málokto dokáže pootvoriť dvere do súkromia a ukázať, aký život žije mimo sociálnych sietí. Speváčka Daniela Nízlová prekvapila vtipným videom.

Daniela Nízlová a jej sestra Veronika sú na očiach verejnosti už od detstva. Dvojičky boli v minulosti známe aj svojimi pikantnejšími zábermi, no po tom, čo sa stali mamičkami, sa zmenil aj obsah na ich sociálnych sieťach.

Populárne speváčky zdieľajú jednu domácnosť a v nej spoločnými silami vychovávajú 4-ročnú Lindu, ktorú má Daniela s futbalistom Stanislavom Lobotkom, a 2-ročnú Neu. Tú má Veronika so spevákom a hercom Matúšom Kolárovským alias Yaelom. 

Dievčatá sú výbornými gazdinkami a milujú pripravovať tradičné jedlá. Rovnako tak milujú aj poriadok, ale ako iste všetci vieme, ten je zvyčajne udržateľný iba chvíľu. A vtedy si väčšina influenceriek či iných na Instagrame aktívnych žien robí fotografie alebo natáča videá. Nehovoriac o tom, že sú vždy tip-top upravené a ani na nich a ani v ich blízkosti by ste nenašli jedinú chybičku.

Podobne sú na tom síce aj Twiinsky, avšak Daniela tentokrát fanúšikom ukázala i realitu. Domáce oblečenie, vlasy vypnuté do drdola a namiesto pokojného popíjania kávičky či čítania knihy klasické upratovanie. Ani v jednom prípade ale nechýba pohár vínka, ktoré po ťažkom dni vždy dobre padne.

 

 

 


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/danielatwiins

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia