PRIZNANIE Veroniky Nízlovej: NEVYCHÁDZA von, trápia ju veľké BOLESTI, pôrod bol oproti tomu pohoda!

Veronika Nízlová
Veronika Nízlová
Zdroj: Instagram/veronikatwiins
2024-04-06 19:00:00 |

Obľúbená slovenská speváčka žije verejným životom a o svoje súkromie sa nemá problém deliť s fanúšikmi na Instagrame. Teraz Veronika Nízlová odhalila ťažkosti, ktoré jej tieto dni strpčujú život.

Sestry Nízlové pôsobia ako dve usmiate slniečka, ktorým nikdy nechýba dobrá nálada. Tá sa však u Veroniky vytratila po tom, čo sa jej vrátili zdravotné problémy. Speváčka priznala, že doslova trpí.

,,Liečim si ekzém, ktorý sa mi spustil pred cca 3 rokmi a taktiež intolerancie. Dnes mi je už trochu lepšie. Ale priznám sa, že deň 3 bol najhorší. Celý som ho v neskutočných bolestiach preplakala. Pôrod bol pohoda oproti tomuto…,” šokovala o svojom trápení mamička dvojročnej dcérky Ney. To je aj dôvod, prečo je brunetka poslednú dobu na sociálnych sieťach menej aktívna.

Ako Vebi ďalej uviedla, nevychádza ani von. Ešte nedávno bola podľa svojich slov v takom zlom stave, že jej fotky by boli iba pre silné žalúdky. ,,Ale všetko je na dobrej ceste a teším sa, keď už budem konečne fit,” ubezpečila fanúšikov Veronika, ktorá spomínané slová napísala k snímke svojich prstov. ,,To je jediné miesto, kde ten ekzém nie je.”

,,Napr. dnes sa cítim tak, ako keby som bola týždeň na Sahare bez SPF a obliekla si šaty z roztriešteného skla. Alebo keď si idem ľahnúť, je to ako keby som si ľahla spálená na sklenú vatu a to mám na sebe ľahký saténový župan. To je jediné, čo na sebe znesiem,” opísala svoje bolesti Twiinska, ktorej prajeme skoré uzdravenie.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/veronikatwiins

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia