FOTOHÁDANKA Kto je toto roztomilé dievčatko? Dnes je z nej úspešná speváčka a milujúca mamina!

FOTOHÁDANKA Kto je toto
Zdroj: YouTube/RTVSOfficial
2024-03-21 15:00:00 |

Od útleho detstva sa venuje hudbe, ktorá je nielen jej srdcovou záležitosťou, ale aj prácou. Speváčka s anjelským hlasom je inšpiráciou pre množstvo žien. Viete, kto je rozkošné dievčatko na obrázku?

Vyrastala v Dolných Lovčiciach, no jej rodiskom je Trnava. Už ako dievčatko chodila na klavír, ktorý však niekedy neznášala. Kým sa jej rovesníci hrali vonku, ona musela cvičiť a potiť sa medzi notami. Okrem toho bola členkou speváckeho zboru.

Veľký zlom v jej hudobnej kariére prišiel v roku 2008 so speváckou súťažou Coca-Cola PopStar, ktorú vyhrala ako 20-ročná. Hneď nato sa o nej dozvedelo celé Slovensko, a to vďaka nádhernej balade s názvom Búrka, s ktorou sa zapojila aj do Veľkej ceny Eurovízie 2009.

V tom čase sa zoznámila so svojou terajšou láskou, taktiež hudobníkom a producentom. Vzplanutie to bolo také veľké, že sa dvojica po pár mesiacoch začala tešiť na prvého spoločného potomka. Kráskine meno sa zrazu začalo skloňovať už aj v súvislosti s materstvom, ktorému otvorila brány v pomerne mladom veku. 

V súčasnosti má 35 rokov a ukážkovú rodinku. Po jej boku stojí o 15 rokov starší manžel Marián Kachút, s ktorým má tri deti Huga (14), Zoe (11) a Rubena (3), a rovnako tisíce fanúšikov, ktorí obdivujú jej úžasný talent, pokoru a vždy pozitívnu energiu. 

Avšak ako profíčke jej to ide nielen v hudbe, ale aj kuchyni či pred objektívom fotoaparátu. Očarujúca diva by sa teda pokojne užívala aj v gastre či modelingu. 

Tak čo, spoznali ste na obrázku Máriu Čírovú?

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/S

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia