FOTOHÁDANKA Keď mal 17, bojoval s rakovinou! Spoznávate známeho herca, lámača ženských sŕdc?

Kto je na obrázku?
Kto je na obrázku?
2024-03-09 15:00:00 |

Napriek tomu, že o pár dní oslávi už 52 rokov, šarmu, charizmy a sexepílu má stále na rozdávanie. Viete, kto je rozkošný blondiačik z fotografie?

Jeho otec bol právnik v oblasti morského práva a profesor na univerzite. Mama sa venovala úplne inej sfére - hokeju. Vyrastal s tromi sestrami a študoval na španielsko-anglickej bilingválnej škole.

Na prahu dospelosti ho postretlo veľké nešťastie. Keď mal 17 rokov, lekári mu diagnostikovali rakovinu nazývanú ako Hodgkinova choroba. Ide o zhubné ochorenie lymfatického systému, ktoré napáda lymfatické uzliny, slezinu, pečeň a kostnú dreň. Kým jeho rovesníci žúrovali, on chodil 11 mesiacov na chemoterapiu a rádioterapiu a ďalších 5 rokov na kontrolné vyšetrenia. 

Všetko našťastie dobre dopadlo a už roky je inšpiráciou pre pacientov, ktorí bojujú s rovnakou či podobnou diagnózou. Je dokonca ambasádorom nadácie Fundaleu, ktorá bojuje proti leukémii.

Jeho veľkou vášňou je turistika. V novembri 2010 zdolal vrch Aconcagua, kde pri príležitosti 96. výročia prvej transfúzie krvi v krajine vyvesil vlajku, aby zvýšil povedomie o darcovstve krvi. S podobným úmyslom sa o dva roky neskôr pokúsil vystúpiť na Mount Everest, čo mu ale pre neočakávané respiračné problémy nevyšlo.  Avšak nevzdal sa - najvyšší vrch zeme pokoril 23. mája 2016. 

Korene herca, ktorého tvár pozná takmer celý svet, siahajú do Argentíny. Za obrovskú popularitu vďačí najmä seriálu Divoký anjel, kde stvárnil hlavnú postavu Iva Di Carla po boku krásnej Natalie Oreiro. V súkromnom živote však od roku 2007 tvorí pár s modelkou Maríou Susini, s ktorou sú od roku 2012 manželia a vychovávajú spolu tri deti - dcéru Indiu a synov – dvojičky Yaca a Leóna Mora.

Ak aspoň trošku sledujete slovenský šoubiznis a televíziu Markíza, určite viete, že práve tento latino fešák trávil nedávno čas aj na Slovensku. V šou Let's Dance si totiž zasadol na porotcovskú stoličku, z ktorej hodnotil výkony súťažiacich. 

Chlapčekom z obrázka nie je nikto iný ako fenomenálny Facundo Arana, z ktorého návštevy fanúšičky ešte stále vstrebávajú pozitívne emócie. Moderátorka a taktiež porotkyňa Let's Dance Adela Vinczeová sa dokonca vyjadrila, že ide o najmilšieho človeka, akého pozná.

 

 


Autor: © Zoznam/S

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia