FOTOHÁDANKA Spoznávate mladého junáka z Oravy? Dnes patrí k najobsadzovanejším hercom!

Kto je na obrázku?
Kto je na obrázku?
Zdroj: YouTube/Televízia JOJ
2024-02-11 11:00:00 |

Divadlo, film, ale aj seriály. Mladý fešák z fotografie je posledné roky na roztrhanie, o čom sa mu zrejme v časoch, keď pomáhal rodičom s hospodárstvom na Orave, ani nesnívalo.

Narodil sa v Dolnom Kubíne a môže sa pochváliť poriadne rozvetvenou rodinou. Pochádza totiž zo siedmich súrodencov. Už ako malý chlapec bol zasvätený do hospodárskeho remesla, v rámci čoho dojil kravy či kosil lúky. 

Odmalička mal vzťah k umeniu a venoval sa rezbárstvu. Sníval však o kariére futbalistu. Osud ho ale napokon zavial úplne iným smerom, a to na Vysokú školu múzických umení v Bratislave, kde vyštudoval herectvo.

Po štúdiu pôsobil v Divadle Andreja Bagara v Nitre a od roku 2011 je členom Činohry Slovenského národného divadla. Plné ruky práce má ale i pred kamerou. Jeho najnovším počinom sú filmy Miki a Ťapákovci, ktoré sa dostanú na plátna kín tento rok. Aktuálne hviezdi aj na obrazovkách TV Markíza po boku českej herečky Kláry Issovej v novom dramatickom seriáli Zrada.

V súkromnom živote tvorí pár s o štyri roky staršou herečkou Zuzanou Moravcovou, s ktorou sa zoznámili ešte počas štúdia na VŠMU. Dvojica spolu žije v Nitre a vychováva tri krásne detičky - syna Adama (12) a dcéry Alžbetku (9) a Anežku (6).

Kto uhádol, že švárnym mladíkom z fotografie, je Milan Ondrík, posielame mu gratulácie. :)


Autor: © Zoznam/S

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia