FOTOHÁDANKA Manželku požiadal o ruku po 3 minútach od zoznámenia! Kto je tento milý chlapček, dnes známy herec?

Kto je na obrázku?
Kto je na obrázku?
Zdroj: YouTube/Televízia TA3
2024-03-02 15:00:00 |

Slováci ho majú radi nielen ako skvelého herca, ale aj humuristu. Prezývku, ktorú dostal ešte pred nástupom na VŠMU, pozná naozaj každý.

Narodil sa v Dunajskej Strede do chudobnej rodiny. Stáli však pri ňom štedré sudičky, ktoré mu podľa jeho slov vliali do kolísky jedinečný zmysel pre humor. Aj vďaka nemu bol v kolektívoch obľúbeným už odmalička.

S humorom išla ruka v ruke aj jeho extrovertná povaha a talent. Keď ho jeden z bratov naučil pesničku, spieval ju všade, dokonca aj v obchode, kde dostal svoj prvý honorár v podobe banána. Oň sa pekne podelil s dvomi staršími bratmi.

Po gymnáziu smerovali jeho kroky na VŠMU. Počas štúdia hral v nitrianskom divadle a aj v tých bratislavských, od roku 2011 pôsobí v Slovenskom národnom divadle.

Vidieť ste ho mohli v mnohých filmoch, ale aj rozprávkach, ako Princezná a mesiac, Záplata na záplate, Zbojnícke fašiangy, Rozprávka rozprávokDlhý, Široký, Bystrozraký či v seriáli Divoké kone.

O rodinnú pohodu sa mu už 37 rokov stará manželka Mária, pri ktorej to bola z jeho strany doslova láska na prvý pohľad. Po 3 minútach od zoznámenia ju ako neznámu čašníčku v reštaurácii požiadal o ruku. A ona súhlasila. O rok neskôr sa zobrali a narodili sa im dve dcéry.

Avšak najväčšou indíciou bude pre vás jeho prezývka Tuli, ktorú dostal od vtedajšieho spolužiaka Michala Gučíka ešte počas spoločných prijímacích skúšok na VŠMU. V rómštine znamená tučný. Teraz už určite viete, že chlapček z obrázka je obľúbený slovenský herec Ivan Vojtek.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: YouTube/Televízia TA3

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia