Justin Bieber oznámil, že bude otcom: REAKCIA jeho mamy vás dostane!

Justin Bieber oznámil, že
Takto reagovala mama Justina na Haileyno tehotenstvo!
Zdroj: SITA/Instagram P.M.
2024-05-11 07:00:00 |

Justin Bieber (30) má obrovskú novinku vo svojom živote. S manželkou Hailey (27) sa totiž čoskoro stanú rodičmi. Takto reagovala na to spevákova mama (49)!

Od ich utajovanej luxusnej svadby ubehlo už 5 rokov. Reč je o prominentnom páriku Justinovi a Hailey Bieberovcoch. Ich príbeh sa začal písať už pred rokmi a aj keď sa hovorilo o kríze, ich láska splodila potomka. Predvčerom zverejnili zábery, ktorými všetkých šokovali. Pózovala na nich totiž modelka v bielych čipkovaných šatách, v ktorých sa jej krásne ukázalo tehotenské bruško.

Pod príspevkom sa začali hromadiť gratulácie od ich kamarátov, známych i fanúšikov. Spôsobili doslova ošiaľ na internete. A ku gratulantom sa pridala aj Justinova mama Pattie Mallette, ktorá neskrývala obrovskú radosť. Dokonca na svoj profil na Instagrame pridala aj video reakciu, ktorá vás úplne dostane. Takto sa radovala budúca babička! „Bábo Bieber je na ceste. Budem babička. Moje srdce je naplnené. Aké vzrušujúce nové dobrodružstvo. Veľmi vás milujem," napísala úprimne k videu.

Video, ako sa Justinova mama teší na svoje vnúča, si môžete pozrieť nižšie:


Autor: © Zoznam/lv

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia