Známa tehuľka (43) má mesiac do pôrodu: Zverejnila odvážny záber... Je na ňom úplne NAHÁ!

Známa tehuľka (43) má
Jenna Dewan
Zdroj: Profimedia
2024-05-10 07:00:00 |

Jenna Dewan očakáva svoje tretie dieťatko. Termín pôrodu sa už blíži, no a americká herečka najnovšie poriadne šokovala svojich fanúšikov. Zverejnila fotku, na ktorej je úplne nahá!

Americká herečka a tanečnica Jenna Dewan momentálne prežíva už po tretíkrát to najkrajšie obdobie každej ženy. Zostáva jej už len necelý mesiac do pôrodu a pri tejto príležitosti zverejnila na Instagram poriadne odvážnu fotografiu. Na zábere pózovala pred oknom úplne nahá. Pod fotkou v sekcii komentárov si stihla aj zavtipkovať.

„Mám pocit, že si tehotná 20 rokov,“ poznamenala istá fanúšička. „Rovnako,“ pobavila sa promi mamička. „Bola som taká, že: čo to má oblečené? Približila som…. Oooh nič,“ udivila sa ďašia. „Keď všetko prestane sedieť,“ reagovala vtipne Jenna. Mnohé tehuľky so svojou tehotenskou postavou nie sú stotožnené, no zdá sa, že Jenna k nim nepatrí a svoje bruško si užíva.

Jenna Dewan a herec Steve Kazee majú spolu 4-ročného syna Calluma. Kráska má z prvého manželstva s Channingom Tatumom dcéru Everly (10). Dvojica je už zhruba 4 roky zasnúbená a tmavovláska v nedávnom rozhovore priznala, že konečne už začali pomýšľať aj na svadbu.


Autor: © Zoznam/lv

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia