Známa tehuľka OHURUJE na každom kroku: Krásna na červenom koberci aj mimo neho!

Známa tehuľka OHURUJE na
Jenna Dewan
Zdroj: Profimedia
2024-04-14 07:00:00 |

Celá priam žiari! Tanečnica a herečka Jenna Dewan nosí pod srdcom nový život a už čoskoro sa jej rodinka rozrastie. Pri pohľade na jej aktuálne zábery ju smelo možno zaradiť medzi najkrajšie mamičky šoubiznisu. Pozrite sa, ako jej to pristane!

Časy, keď bola tehotenská móda príšerná a ženám vôbec nepridávala na atraktivite, sú našťastie dávno preč. Dnes nás mnohé budúce mamičky ohurujú módnym vkusom a vyzerajú fantasticky.

Tehotenstvo rozhodne pristane aj 43-ročnej hviezde Jenne Dewan, ktorá pred pár dňami zavítala do spoločnosti. A to na podujatie s názvom Fashion Trust, kde sa predviedla v zaujímavej kreácii čiernej farby. Tá vďaka zdobeniu a strihu rozhodne nevyzerala nudne a Jenna vyzerala skvele. Spoločnosť jej robil jej partner Steve Kazee, s ktorým boli spolu dokonale zladení. 

 

Dewan však patrí medzi mamičky, ktoré vyzerajú skvele aj mimo červeného koberca. Potvrdzujú to paparazzi zábery z prechádzky, na ktorej bola s malým synom. Opäť stavila na čiernu farbu a doplnila ju denimovou bundičkou. 

 

Jenna Dewan a herec Steve Kazee majú spolu 4-ročného syna Calluma. Kráska má z prvého manželstva s Channingom Tatumom dcéru Everly (10). Dvojica je už zhruba 4 roky zasnúbená a tmavovláska v nedávnom rozhovore priznala, že konečne už začali pomýšľať aj na svadbu. 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia