FOTO za 100 bodov: Dcéra známej herečky si obliekla jej staré šaty... Wau!

Busy Philipps
Busy Philipps
Zdroj: Profimedia
2024-04-13 07:00:00 |

Aká matka, taká Birdie! Herečka Busy Philipps sa na sociálnej sieti Instagram pochválila zaujímavými fotkami. Tie zachytávajú ju a jej milovanú dcéru v tých istých šatách. Zaujímavé je, že zábery od seba delí 25 rokov.

Busy Phillips, známa napríklad z filmov Som sexi, Protivné baby, Nie je z teba až tak paf, či viacerých seriálov, je matkou dvoch dcér, ktoré jej robia veľkú radosť. V uplynulých dňoch sa o rozruch postarala staršia z nich - Birdie. 

Na koncert svojej obľúbenej interprétky Olivie Rodrigo si totiž obliekla zaujímavé šaty, ktoré našla v skrini svojej slávnej matky. Ako vyšlo najavo, ide o kúsok, ktorý blondínka v roku 1999 vyvetrala na premiére filmu Zelená míľa. Treba uznať, že obe dámy v týchto šatách vyzerali skvele. 

 

 

Za zmienku stojí, že Busy a jej exmanžel Marc Silverstein stále bývajú pod jednou strechou, aby sa mohli starať o svoje dcéry. Minulú jeseň poslali 15-ročnú Birdie na internátnu školu do Švédska. „Birdie je silná osobnosť. Je múdra, výnimočná a sebavedomá. Ak sa jej tam nebude páčiť, tak nám to povie a my to budeme rešpektovať,” uviedla na margo toho herečka o svojej staršej dcére, ktorá sa prezentuje ako nebinárna osoba. 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia