ROZKOŠNÁ dcérka Lucid je hotová modelka: Niektoré ženy sa však do nej veľmi PUSTILI!

Lucid s dcérkou Lydkou
Lucid s dcérkou Lydkou
Zdroj: Instagram/lucidstyle_official
2024-05-01 11:00:00 |

Populárna slovenská vizážistka Lucia Sládečková nie je žiadna sivá myška. Práve naopak, miluje štýlové veci a štýlovo, samozrejme, oblieka aj svoju rozkošnú dcérku Lydku. Jej najnovším outfitom však niektoré dámy mierne pohoršila.

Lucid, ako znie prezývka obľúbenej make-up artistky a influencerky, žije na striedačku na Slovensku a v Thajsku. Väčšinu roka sa však zdržiava práve v exotickom raji, kde jej dcérka Lydka chodí do školy.

Dievčatá na ostrove Koh Samui zimné a teplé oblečenie vôbec nepotrebujú, a tak zo skríň vyťahujú iba ľahké šatôčky, topíky, sukničky a v neposlednom rade plavky. 

7-ročná Lydka je, samozrejme, po vzore trendy maminy veľká parádnica. Nemá tak problém ani s outfitmi, ktoré nie sú typicky detské. Lucid ju napríklad natočila na video v čiernom komplete pozostávajúcom z crop topu a dlhej sukne s rozparkom. K nemu jej ešte doladila slnečné okuliare a vlasy zviazala do drdolu. Malá školáčka tak vyzerala ako hotová modelka. 

Tento názor síce zdieľala väčšina komentujúcich, no našli sa aj osoby, ktorým Lydkin stajling nepripadá adekvátny jej veku. ,,Dieťa si má užívať mláky, špinavé tepláčky v piesku a užívať každý deň. Nie z neho robiť zárobkovú činnosť a ostarčeka,” odkázala Lucid jedna zo sledovateliek, načo sa jej dostalo aj odpovede. 

,,Mláky si užíva a aj to nie je podmienka už v tejto dobe... Špinavé tepláky? A prečo by mala chodiť špinavá v teplákoch. Užíva si viac, než si viete predstaviť… A čo na tom zarábame, že sa obliekla a prešla po ulici, keď sme šli do mesta?” zasmiala sa známa mamička.

,,Dieťa má byť dieťaťom a nie z nej robiť dospelú ženu,” napísala ďalšia užívateľka Instagramu. Aj ona si mohla následne prečítať reakciu od influencerky. ,,Nechápem… Musí nosiť staré veci, aby bola na svk prijateľná? Alebo strapatá, lebo tak to má byť… Ale dediť handry po susedoch… Ja nechápem,” krútila hlavou Lucid.

 


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/lucidstyle_official

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia