CELEBRITNÉ DETI na Grammy Awards: Krásna dcéra slávnej Beyoncé, 74-ročný rocker má doma princezničky!

CELEBRITNÉ DETI na Grammy
Zdroj: SITA
2024-02-06 07:00:00 |

Udeľovanie hudobných cien Grammy Awards patrí medzi najprestížnejšie podujatia roka. Aj počas tohto ročníka sa ho zúčastnilo množstvo hviezd. A niektoré vzali do spoločnosti aj svoje ratolesti.

 

Najstaršia dcéra speváčky Beyocé a rapera Jay-Z - Blue Ivy má 12 rokov a na svetlá reflektorov je celkom zvyknutá. Keď sa spoločne so slávnym otcom počas odovzdávania cien objavila na pódiu, mnohí neverili vlastným očiam. Blue Ivy už nie je tým malým dievčatkom a vyzerala ozaj fantasticky. 

 

 

Poriadne vyparádaný bol aj synček speváčky Kelly Clarkson - Remington (7). Tá má s exmanželom aj 9-ročnú dcéru River Rose, ktorá však zostala doma. Malý blondiak si však chvíle na červenom koberci celkom užíval a treba zdôrazniť, že jeho outfit bol premyslený do posledného detailu. 

 

 

S dcérkou Hazel (2,5) bola dokonale zladená aj Victoria Monet. Tá ju bežne má aj vo svojich klipoch a rada dokazuje, že kariéra sa dá hravo robiť aj popri deťoch. Domov si odniesla hneď tri sošky. 

 

 

Ratolesťami sa pochválil aj búrlivák Billy Joel. Ten je trojnásobným otcom. S modelkou Christie Brinkley má dcéru Alexu Ray (38). Teraz mu ale na červenom koberci robili spoločnosť mladšie dcérky - Della Rose (8) a Remy Anne (6), ktoré má so svojou aktuálnou - štvrtou ženou Alexis Roderick. Hoci si o 74-ročnom umelcovi bežne myslia, že je dievčatám starým otcom, on si z toho ťažkú hlavu nerobí a otcovstvo si užíva.  

 

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia