KRÁSNE PREKVAPENIE slovenskej moderátorky (44): Pod srdcom nosí DVOJIČKY!

KRÁSNE PREKVAPENIE slovenskej moderátorky
Zdroj: pixabay.com
2024-02-05 07:00:00 |

Slová lekára ju poriadne prekvapili! Moderátorka spravodajskej stanice ta3 Natália Fonód Babincová sa na istý čas vytratila z televíznych obrazoviek. Je totiž tehotná a čaká rovno dvojičky!

Radostnú novinku oznámila samotná televízia, v ktorej Natália pracuje zhruba 12 rokov. V uplynulých dňoch sa už rozlúčila s kolegami. „Každá práca, ak ju robíš s láskou, tak ti bude chýbať. Aj mne to tu bude chýbať. Ale som si povedala, že nestojí to za ten risk, pretože je dôležité postaviť sa k tomu naozaj zodpovedne,” uviedla moderátorka, ktorá má doma už 6-ročnú dcérku Alexandru. Tá sa už na sestričky veľmi teší. 

 

Sympatická moderátorka sa netají tým, že slová lekára ju poriadne prekvapili. „Opýtala som sa ho že, pán doktor, vy si robíte teraz asi srandu zo mňa? A on že - Nie, nie, vidím tam dve telíčka, budú to dvojičky,” poznamenala Natália. „V rodine máme dvojičky a po 40-tke sa percentuálne zvyšuje výskyt dvojičiek. Tak stalo sa,” dodala. 

Správa o dvojičkách prekvapila aj celú jej rodinu. „Zostali bez slov. Najskôr dostali pohár vody, aby to bol taký symbolický prípitok, kým spracovali tú informáciu,” povedala k tomu mamička, ktorá s tehotenským bruškom priam žiari.    

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia