Slávna herečka si materstvo užíva: Od dcér dostala ORIGINÁLNY DARČEK!

Eva Mendes
Eva Mendes
Zdroj: SITA
2024-02-02 07:00:00 |

Podelila sa o zaujímavú momentku! Kým herec Ryan Gosling žne úspechy v pracovnej sfére, jeho krásna partnerka Eva Mendes sa naplno venuje rodičovským povinnostiam. A s ich dvoma dcérkami sa rozhodne nenudí.

Ryan Gosling sa v uplynulých mesiacoch spomínal najmä v súvislosti s jeho výkonom vo filme Barbie, za ktorý bol dokonca nominovaný na Oscara. Či sa mu nomináciu podarí premeniť na víťazstvo, sa dozvieme už čoskoro. 

 

Okrem pracovných úspechov sa slávny herec môže pochváliť aj krásnou rodinkou. Tú má s herečkou Evou Mendes, ktorá sa v posledných rokoch pred kamerami neobjavuje. Venuje sa totiž ich dcérkam Esmeralde (9) a Amande (7). 

Slávna dvojica si svoje súkromie stráži a svoje ratolesti verejnosti neukazuje. Nie sú však skúpy na slovo a čo-to o dcérkach prezradia v rozhovoroch alebo na sociálnych sieťach. Tam sa Eva najnovšie pochválila, že od dievčat dostala originálny darček. 

„Nenašli žiadne kvety, ktoré by mi mohli natrhať, tak si kvety vyrobili,” napísala k fotke vázy s papierovými kvetmi krásna herečka. Tento krok ju dojal a nepochybne aj mnohých jej priaznivcov. A treba uznať, že dcéram hereckej dvojice kreativita nechýba. 

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia