Promi mamina s dcérou vyrážali v Cannes dych: Aha, aké boli ÚCHVATNÉ!

Sienna Miller
Sienna Miller
Zdroj: SITA
2024-05-21 07:00:00 |

Vo franczúskom meste Cannes sa aktuálne koná 77. ročník filmového festivalu. Podujatie si nenechalo ujsť množstvo slávnych celebrít, ktoré svoje róby predviedli na červenom koberci. Na azúrové pobrežie dorazila aj herečka Sienna Miller (42) so svojím priateľom (27) a dcérkou (11). Tie boli ale nádherné!

Slávne mená z prostredia zahraničného šoubiznisu prišli podporiť 77. ročník filmového festivalu v Cannes. Každý sa predvádza v dychvyrážajúcich outfitoch a inak to nebolo ani pri americko-britskej herečke Sienne Miller, ktorá zavítala do spoločnosti s partnerom Olim Greenom a staršou dcérkou Marlowe. Na festivale sa odprezentoval film s názvom Horizon: Americká sága, v ktorom Sienna hrá.

No a blondínka ju veruže nezaprie! Zatiaľ čo ona prišla v bledomodrých priesvitných šatách, Marlowe si vybrala decentné biele s ružovým detailom. 11-ročná dcérka bola na červenom koberci vôbec po prvýkrát vo svojom živote. Pozrite, aké boli úchvatné!

Sienna má spomínanú dcérku z predchádzajúceho vzťahu s hercom Tomom Sturridgeom. Ich láske odzvonilo po 4 rokoch randenia. S terajším partnerom Olim sa dala dokopy v 2021 a o dva roky neskôr sa im narodila dcérka, ktorá má aktuálne 5 mesiacov.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/lv

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia