Známu herečku oslavujú všetky matky: Pár dní po pôrode sa ukázala v bielizni!

Suki Waterhouse
Suki Waterhouse
Zdroj: SITA
2024-04-10 07:00:00 |

Tehotenstvo, pôrod, či týždne po ňom sú náročné pre každú ženu. Tej, čo vám tvrdí, že to tak nemá, neverte :) Výnimkou nie sú ani celebritné mamičky. Hoci mnohé z nich na sociálnych sieťach prezentujú dokonalosť, nájdu sa aj také, ktoré neváhajú ukázať realitu. K nim rozhodne patrí herečka, speváčka a niekdajšia modelka Suki Waterhouse.

Suki Waterhouse sa môže pochváliť tým, že ulovila najkrajšieho a najžiadanejšieho upíra - herca Roberta Pattinsona, ktorého vďaka účinkovaniu v ságe Twillight zbožňujú ženy po celom svete. A nielen to. Dvojica je zasnúbená a nedávno sa im narodilo ich prvé dieťatko. 

 

Hoci verejnosť netuší, či majú synčeka alebo dcérku, a ani to, ako sa dieťatko volá, novopečená mamička sa s followermi o kúsok súkromia predsa len podelila. Na sociálnej sieti Instagram zverejnila napríklad fotku s dieťatko v náručí. 

Aktuálne však zverejnila aj pomerne intímnejšie zábery. Pózuje na nich v spodnej bielizni a bez prikrášlenia ukazuje realitu materstva. „Obdobie po pôrode bolo naplnené vzrušujúcou radosťou, smiechom, slzami a toľkými hormónmi! Som hrdá na všetko, čo moje telo dosiahlo a na láskavosť, ktorú som si počas obdobia zotavovania sa dopriala,” napísala v príspevku známa herečka. 

Tej sa od fanúšikov, zvlášť od žien, dostalo krásnych reakcií. Mnohí úprimne ocenili jej otvorenosť a to, že takto ukázala svetu, že aj ona je len obyčajná smrteľníčka. Už o pár dní čaká Suki prvé verejné vystúpenie od pôrodu. Mala by vystúpiť v rámci obľúbeného festivalu Coachella. 

 

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia