Paris Hilton pred svetom stále SKRÝVA svoju dcérku: TOTO je dôvod a... Takto vraj vyzerá!

Paris Hilton a Carter
Paris Hilton a Carter Reum
Zdroj: SITA
2024-04-06 07:00:00 |

Ten deň ešte nenastal! Časy, keď sa o Paris Hilton hovorilo ako o tej výstrednej a kontroverznej blonďavej pracháčke, sú preč. Je z nej totiž pyšná dvojnásobná mamička, ktorá si túto úlohu naplno užíva. Svojho synčeka pred svetom neskrýva, avšak mladšiu dcérku ešte zatiaľ neukázala. Prečo?!

43-ročná Paris Hilton má s manželom Carterom Reumom synčeka Phoenixa a dcérku London, ktoré im vynosila a porodila náhradná matka. Chlapček oslávil 1. narodeniny v januári, dievčatko prišlo na svet v novembri 2023.

Slávna blondínka od followerov často dostáva otázku prečo svoju princezničku ešte svetu neukázala. „Ľúbim vás. Už čoskoro,” odkázala im. Jej manžel bol o čosi zhovorčivejší. „Ešte nie sme pripravení na to, aby sme sa o ňu podelili s celým svetom. Ale je rozkošná a vyzerá ako jej mama,” prezradil. 

Jedným z dôvodov, prečo Paris svoju dcérku ešte neukázala, môže byť aj nepekná skúsenosť, ktorú mala pri synčekovi. Keď zverejňovala jeho zábery, mnohí jedinci necitlivo a odporne komentovali jeho väčšiu hlavičku. „Pracovala som tvrdo na tom, aby som tu mala prostredie plné lásky, porozumenia a rešpektu. To isté očakávam späť. Ak nezverejňujem fotky svojho dieťaťa, ľudia hovoria, že nie som dobrá matka. Keď som ich zverejnila, ľudia boli krutí a hnusní. Som hrdá pracujúca matka a moje dieťa je perfektné, zdravé a úžasné,”  povedala vtedy Paris. 

Nuž, nechajme sa prekvapiť, kedy svetu svoju princezničku ukáže. Možno to bude už čoskoro...


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia