Promi mamička usporiadala synčekovi (1) NARODENINOVÚ OSLAVU: Wau, ako z rozprávky!

Paris Hilton usporiadala synovi
Paris Hilton usporiadala synovi veľkolepú oslavu.
Zdroj: profimedia.sk
2024-01-29 07:00:00 |

Počas uplynulého víkendu bolo v rodine pracháčky Paris Hilton poriadne veselo. Prominentná mamička totiž usporiadala pre svojho synčeka Phoenixa krásnu narodeninovú oslavu. Zábermi z nej sa pochválila na sociálnej sieti Instagram.

Kedysi kontroverzná a výstredná hviezdička šoubiznisu - Paris Hilton je dnes dvojnásobnou mamičkou. Túto úlohu si podľa vlastných slov naplno užíva a detičky, ktoré jej vynosila a porodila náhradná matka sú pre ňu všetkým. 

Jej synček Phoenix oslávil v týchto dňoch svoje 1. narodeniny. Nuž, a Paris vystrojila oslavu ako sa patrí. Na záhrade ich luxusného sídla to vďaka výzdobe vyzeralo ako v podmorskom svete. V tejto téme zvolila blondínka aj svoj outfit a rozdávala spokojné úsmevy na všetky strany. 

Zaujímavosťou na oslave bola aj vlastná kontaktná ZOO. Hostia si mohli pohladkať živé zajace, kozičky, ovečku, či sliepky. Nechýbal ani kôň, ktorý bol zamaskovaný za jednorožca. 

 

 

Pozvanie pracháčky prijali aj viacerí jej celebritní priatelia s ratolesťami. Spomenúť možno napríklad Kelly Osbourne, Rumer Willis, či Lance Bass. 

„Viem, že Phoneix má len rok, ale budú tam aj hostia, ktorí majú staršie deti. Celý dom bude plný zábavy pre všetky vekové katogórie. Bude to ozaj rozkošné,” avizovala ešte pred samotnou oslavou Paris. Ako vidno pri pohľade na zábery, narodeninová párty sa ozaj vydarila. 

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia