Slávna pracháčka na FOTO so synom: Ľudia sú nadšení... Bude veľmi múdry a výnimočný!

Slávna pracháčka na FOTO
Paris Hilton
Zdroj: SITA
2023-10-20 07:00:00 |

Nadšené komentáre nemajú konca-kraja! Kde sú tie časy, keď kontroverzná boháčka Paris Hilton pútala pozornosť výstredným správaním? Dnes je z nej vzorná manželka a milujúca mamička. Fotkami so svojím pokladom sa najnovšie pochválila na sociálnej sieti Instagram.

Paris Hilton, dedička hotelového impéria, začiatkom tohto roka oznámila svetu, že sa stala mamičkou. Synčeka, ktorému spoločne s manželom Carterom dali meno Phoenix Barron Hilton Reum, im vynosila a porodila náhradná matka. 

Slávna blondínka dôvody svojho rozhodnutia nekomentovala. Nie je však tajomstvom, že Paris mala z pôrodu obrovský strach. Uviedla to raz v rozhovore pre magazín Glamour UK. Musela som raz byť v miestnosti so ženou, ktorá rodila. Mám z toho traumu. Ale naozaj veľmi chcem rodinu, ide len o tú fyzickú časť ako to urobiť. Som jednoducho príliš vydesená. Pôrod a smrť sú dve veci, ktoré ma desia najviac na svete," uviedla. 

 

Rodičovstvo si však slávna mamička užíva naplno. V týchto dňoch sa dokonca so svojimi followermi, ktorých má na sociálnej sieti Instagram takmer 25-miliónov, podelila o fotky so svojím rozkošným synčekom. Fanúšikovia sa pri pohľade na neho rozplývajú a nechávajú jej pod fotkami milé komentáre. 

Istá žena pridala reakciu, ktorá rozhodne stojí za zmienku. „Vyrastie z neho veľmi šikovný chlapec. V ázijskej kultúre sa hovorí, že bábätka s väčšou hlavičkou a veľkým čelom sú veľmi výnimočné a inteligentné. Viem o tom, lebo aj môj syn bol taký istý,” znie komentár istej ženy, ku ktorej sa postupne pridávajú ďalšie s rovnakou skúsenosťou. 

 

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie komentáre. 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia