FOTO KRÍZA vo vzťahu! Marek Fašiang ukázal svoju krásnu DCÉRKU a OTVORENE priznal problémy

Marek Fašiang a Tereza
Marek Fašiang a Tereza Bizíková
Zdroj: Ján Zemiar
2023-10-19 19:00:00 |

Dieťa dokáže preveriť každý vzťah, dokonca aj ten, ktorý bol predtým ukážkový a priam dokonalý. Prioritou sa totiž stáva práve dieťatko a partnerstvo ide často do úzadia, čo niektorí partneri nedokážu napokon zvládnuť. Krízu vo vzťahu priznal aj herec Marek Fašiang.

Marek Fašiang tvorí pár s Terezou Bizíkovou, s ktorou vychovávajú takmer dvojročnú dcérku Olíviu. Krátko pred jej narodením aj pokľakol a požiadal svoju polovičku o ruku. Vyzerá to tak, že k svadbe napokon možno ani nedôjde. 

Obľúbený slovenský herec sa na svojom Instagrame priznal, že majú problémy. "Každý vzťah zažije počas svojej existencie krízu. Ten náš ju zažíva práve teraz. Bez ohľadu na to, ako náš partnerský vzťah dopadne, stále nás bude spájať naše najväčšie životné štastie! Olívia," napísal k príspevku, v ktorom ukázal svoj najväčší poklad.

Treba o tom hovoriť

Ide o tému, o ktorej sa hovorí pomerne málo, no malo by sa oveľa viac. Množstvo párov nezvládne novú situáciu vo vzťahu, ktorá nastane s príchodom bábätka. Viaceré známe osobnosti vyjadrili Marekovi podporu. 

"Držím palce, výsledok nech prospeje všetkým. A môže byť akýkoľvek. Niekedy sa dá ísť ďalej, niekedy je skutočným šťastím ísť od seba. A to viete len vy," napísala Adela Vinczeová. 

"Veľmi oceňujem tvoju úprimnosť v preplnenom svete fake -ov a hejtov , máš moj obdiv, budem veriť, že to dopadne dobre, nech už to dopadne akokoľvek, len nech ste obaja štastí," dodala pod príspevkom Nela Pocisková. 

Marek Fašiang v komentári priznal, že mu nerobí radosť zdieľať takéto súkromné veci, ale ako mediálne známa osoba sa to rozhodol urobiť, aby verejnosť nezačala nejakým spôsobom špekulovať o tom, čo sa medzi nimi deje. 


Autor: © Zoznam/Andrea Šípošová
Zdroj: Instagram/marekfasiang

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia