Známa tehuľka prehovorila o NOČNEJ MORE: Nechýbalo veľa a... O vytúžené bábätko by prišla!

Kourtney Kardashian a Travis
Kourtney Kardashian a Travis Barker
Zdroj: SITA
2023-10-18 07:00:00 |

Kourtney Kardashian je zvyknutá odkrývať pred svetom svoje súkromie. Napokon, veď vďaka rodinnej reality šou získala celá jej família celosvetovú slávu. Sympatická brunetka už čochvíľa privedie na svet svoje vytúžené dieťatko. Len nedávno však tím lekárov musel bojovať o jeho život.

Kourtney Kardashian a Travis Barker otvorene hlásajú, že ich láska je jednoducho osudová. Ich milostný vzťah vznikol z dobrého priateľstva a nikdy sa netajili túžbou po spoločnom dieťatku. Známa kráska má zo vzťahu so Scottom Disickom dcéru Penelope (11) a synov Masona (13) a Regina (8). Bubeník formácie Blink 182 je otcom 19-ročného syna a o dva roky mladšej dcéry, ktorých má s modelkou Shanou Moakler. Zároveň ma vďaka nej aj 24-ročnú nevlastnú dcéru. 

Nie je tajomstvom, že Kourtney a Travis sa zhruba dva roky snažili o bábätko, podstúpili aj umelé oplodnenie. Tento dar im však napokon prišiel prirodzenou cestou. „Hlboko v duši som pochopila, že umelé oplodnenie je nesprávne. Stále som Travisovi hovorila, že ak by sme mali mať dieťa, jednoducho sa to stane. A tak to bolo. Keď sme tento proces prestali vynucovať, potom som otehotnela. Ako teda môžete spochybňovať Boží plán? Pretože tak vnímam toto tehotenstvo, ktoré prišlo, keď sme ja a Travis nemali žiadnu nádej na spoločné deti,” povedala v najnovšom rozhovore pre Vanity Fair Italia známa kráska. 

 

 

V septembri si známa kráska prešla mimoriadne náročným obdobím. Bábätko v jej brušku totiž muselo podstúpiť operáciu. Táto skúsenosť jej podľa vlastných slov otvorila oči. Ona sama netušila, že niečo také sa môže vôbec stať. „S bábätkom sa rozprávam každý deň. Som pozitívna, hľadím priamo vpred a veľ sa modlím. Tehotenstvo som brala ako samozrejmosť. Cítiť, ako sa vo mne rodí život, to je neuveriteľný zážitok,” dodala. 

 


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia