Slávna tehuľka kašle na podprsenku: V tesných šatách predviedla bruško aj trčiace bradavky!

Kourtney Kardashian
Kourtney Kardashian
Zdroj: profimedia.sk
2023-08-14 07:00:00 |

Do očí jej pozeral málokto. A to nielen pre to, že na nich mala slnečné okuliare... Najstaršia zo slávnych sestier Kardashiniek - Kourtney nosí pod srdcom vytúžené dieťatko. Bruškom sa hrdo pýši na sociálnych sieťach. Podobne, ako iné promi mamičky, je v centre pozornosti aj vďaka svojim outfitom.

Keď sa Kourtney Kardashian dala dokopy s bubeníkom kapely Blink 182 - Travisom Barkerom, netajili sa tým, že je medzi nimi láska ako hrom. Dvojica spečatila svoj vzťah svadbou a otvorene hovorili o svojej túžbe mať spoločného potomka. Tmavovláska je už trojnásobnou matkou, hudobník má dve deti. Už čoskoro ale príde na svet ich spoločné dieťatko. 

Tehotná kráska sa na sociálnej sieti Instagram bežne pýši svojím guľatým bruškom. A veru, niektoré z jej outfitov sú poriadne zvláštne. Spomenúť možno modrý komplet, za ktorý schytala poriadnu kritiku. „Ó Bože, čo si si to obliekla? Toto je najškaredší outfit, aký som kedy videla,” znie jedna z mnohých negatívnych reakcií. 

 

 

Kourtney si však z kritiky ťažkú hlavu nerobí a oblieka si to, čo sa jej páči a v čom sa cíti pohodlne. Nedávno ju na prechádzke s dcérou stretli paparazzi, ktorí si ju hneď s nadšením fotili. Na sebe totiž mala šaty, pod ktoré si nedala podprsenku, a tak sa každému naskytol pohľad na obrysy jej pŕs. 

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia