Životné zvraty AGÁTY HANYCHOVEJ! Nebojí sa dávať DRUHÉ šance

Životné zvraty AGÁTY HANYCHOVEJ!
Agáta Hanychová
Zdroj: Ján Zemiar
2023-10-18 19:00:00 |

Agáta Hanychová priznáva, že nevie byť sama, a že sa nebojí dávať druhé šance. V tomto duchu sa pre ňu niesol aj tento rok.

 

Len pred niekoľkými týždňami sa do Česka vrátil Mirek Dopita, ktorý niekoľko rokov žil so svojou manželkou na Bali. Dopita sa priznal, že manželstvo sa po čase rozpadlo a s partnerkou ich čaká rozvod.

Sú opäť pár

Mirek Dopita už za sebou jeden nevydarený vzťah má, a to práve s Agátou Hanychovou. S tou tvoril pár pred jedenástimi rokmi. Krátko potom, ako sa im narodil syn Krišpín, praskli partnerské problémy. Ukázalo sa, že Mirek Dopita je Agáte neverný. Otec malého Krišpína sa s problémami v živote nedokázal vyrovnať, preto opustil rodinu a päť rokov s Agátou ani synom nebol v kontakte.

Keď sa potom rozhodol, že chce syna znovu vídať, Agáta mu práve kvôli Krišpínovi odpustila, a vychádzali spolu dobre. Všetko sa zmenilo tento rok, keď Dopita odhalil neveru svojej manželky a útechu našiel práve u bývalej partnerky Agáty.

S otcom Rozárky to neklapalo

V apríli sa Agáte Hanychovej po krátkom vzťahu s Jaromírom Soukupom narodila tretia dcéra Rozárka. Krátko po pôrode obaja rodičia hovorili o tom, že dozrel čas, aby spolu začali žiť ako skutočná rodina. Ešte v lete strávili spoločne s Rozárkou a dvoma Agátinými deťmi dovolenku v Španielsku. Domov sa už majiteľ televízie Barandov a bývalá modelka vrátili každý sám.

“Rozišli sme sa ako priatelia, rozumní ľudia, ktorí prišli k záveru, že k sebe nepatria. To, na čom nám, ale obom záleží, je a vždy bude naša dcéra Rozárka. Beriem to ako životnú prehru, na ktorej nesieme vinu obaja,” ohlásila spoločný rozchod krátko po spoločnej dovolenke na Instagramovom profile Hanychová.

Konečne ten pravý?

Hlavným dôvodom rozchodu boli podľa Agáty jej staršie deti. Okrem Krišpína a Rozárky vychováva dcéru Miu, ktorú má s bývalým manželom, moderátorom Jakubom Prachařom.

“Moje deti z predchádzajúcich vzťahov si nesadli s tatinom Rozárky. Bola to jednoduchá matematika. Mám tri deti a z toho dve nie sú šťastné. A jedno je také malé, že ešte nemôže povedať svoj názor. Keď vidíš svoje deti, ktoré sa nesmejú a radšej odchádzajú do svojich izieb, keď príde nový partner, nechceš v tom žiť,” vysvetľovala Agáta Hanychová rozchod so Soukupem.

Situácia sa zmenila, keď sa jej bývalý partner Mirek Dopyta vrátil do Česka a ona mu ponúkla ubytovanie. Na svojom Instagramovom profile Agáta priznala, že aktuálne sa konečne teší z veľkej rodiny, ktorú má pri sebe. S Mirkom Dopitom spoločne trávia veľa času, moderátorka sa dokonca s úsmevom posťažovala, že musí oveľa viac variť.

“Určite sme nad tým veľa premýšľali. Ani jeden nechceme ublížiť Krišpínovi, aby znovu neprišiel o otca. Budeme robiť maximum, aby sme to neposrali,” vysvetlila s úsmevom Agáta Hanychová, ktorá je známa svojou otvorenosťou a humorom.

Rodina spolu plánujeme stráviť vianočné sviatky, ktoré pre Agátu ako matku troch detí veľa znamenajú. Po minulé roky vo svojom dome zvykla privítať celú svoju rodinu, tento rok sa teší, že si ich užije v súkromí s partnerom a deťmi.

“Nikoho nepustíme,“ dodáva, no priznáva, že s ostatnými otcami svojich detí má horšie vzťahy. Podľa jej slov by si priala, aby spolu dokázali sedieť za jedným stolom a urobiť tak aspoň kvôli deťom, ktoré ich spájajú.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/Marcela Beňová

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia