Dominika Cibulková nemôže zjesť pri diéte hocičo: STRÁŽI stravu aj Jakubkovi? Toto vás PREKVAPÍ!

Dominika Cibulková a Jakubko
Dominika Cibulková a Jakubko
Zdroj: Instagram/domicibulkova
2024-04-04 11:00:00 |

Dominika Cibulková na sebe maká ako drak, aby dosiahla svoju vytúženú postavu. Samozrejme, si musí dávať pozor aj na stravu. Týka sa to však iba jej alebo stráži jedlo aj synčekovi Jakubkovi?

Dvojnásobná mamina si dala v októbri uplynulého roka jasný záväzok. Schudnúť 22 kilogramov. Dominika Cibulková sa pomaly, ale isto k tomuto číslu približuje, za čo vďačí svojej životospráve a najmä prísnej disciplíne.

Bývalej profesionálnej tenistke sa zatiaľ podarilo zhodiť 16 kíl, čo sa pri pohľade na jej fotografie z posledných týždňov nedá prehliadnuť. Dominika sa však o svoju stravu nestará, bez okolkov priznáva, že doma nevarí. Jedlo tak dostáva od istej firmy, a to presne na prídel vo forme krabičiek.

Blondínka sa vyhýba všetkému, čo by mala zjesť navyše vrátane sladkostí. Ako to však rieši pri takmer 4-ročnom Jakubkovi? Dopraje mu to, čo si ona odopiera, alebo je v stravovaní prísna aj naňho? Dominika pre Topky uviedla, že pri synčekovi je benevolentná.

,,Môj malý miluje čokoládu. On je dobrý papáč. Vždy, keď si pozrieme v škôlke, keď ho vyzdvihujeme, Kubko má, že celé zjedené, celé zjedené, celé… Takže je po mame,” prezradila s úsmevom. Dovolí teda Domča jesť svojmu šibalovi čokoládu aj vo väčšom množstve?

„Trikrát do týždňa chodíme na atletiku, potom na gymnastiku, takže vždy predtým mu niečo dám, taký nejaký malý snack. Tak dám mu, dám mu niekedy. Ale myslím si, že to nie je veľa. Priznávam, nie som žiadna biomama, ktorá cukor až od neviem koľko rokov. Takže Jakubko papá úplne normálne všetko a je v pohode,” prekvapila podnikateľka. A tá má pred sebou ešte nejaký ten mesiac, kým sa dostane do vytúženého cieľa. Držíme palce!


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Topky

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia