DYCHBERÚCA detská oslava dcérky Dominiky Cibulkovej: Toto ste ešte NEVIDELI!

Dominika Cibulková
Dominika Cibulková
Zdroj: Instagram/topfashionmagazin
2024-03-24 19:00:00 |

Dominika Cibulková a luxus idú odjakživa ruka v ruke. V pompéznom duchu sa tak nesú aj všetky dôležité udalosti jej života. Tou poslednou boli narodeniny dcérky Ninky. Jej oslava však ani zďaleka nevyzerala ako typická detská párty.

19. marca bol presne rok, čo sa z Dominiky Cibulkovej stala dvojnásobná mamina. K prvorodenému synčekovi Jakubkovi pribudla sestrička Ninka, ktorá v stredu oslávila svoje prvé narodeniny.

Kto pozná Domču a sleduje jej život na Instagrame, dopredu vedel, že sa blíži okázalá udalosť, akou vie šokovať iba známa športovkyňa. Už pri zverejnení originálnych pozvánok totiž mamička uviedla, že si pre agentúru pripravila veľkú výzvu, ktorá opäť posunie ich doterajšie hranice.

Výsledok bol skutočne dychberúci a pripomínal doslova menšiu svadbu. „Ninkina oslava sa nesie v téme jedného roku (smiech), ale nemá nejakú špeciálnu tému. Ja som už dávno predtým mala jasnú predstavu, ako chcem, aby to vyzeralo a v akom štýle sa má niesť. Dopredu upozorňujem, že nebude to vôbec vyzerať ako detská oslava, a to bol zámer,“ uviedla bývalá profesionálna tenistka v rozhovore pre Top Fashion ešte počas príprav.

Dominika úmyselne nechcela žiadny punk, a tak sa všetko nieslo v bledých elegantných farbách. Tie stáli aj na pozvánke ako požiadavka na dress code. Netypickou bola aj veľká narodeninová jahodová torta. Dokonca ani pri nej nezohrali rolu žiadne detské motívy. 

​​


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Top Fashion

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia