FOTOHÁDANKA Kto je táto krásna slečna? Vyrástla z nej úspešná slovenská herečka!

Kto je na obrázku?
Kto je na obrázku?
2024-03-16 19:00:00 |

Ach to mládí! Aj to si možno povedala obľúbená slovenská herečka, keď nedávno našla svoje tablo zo základnej umeleckej školy. 

Narodila sa v malebnom meste na východnom Slovensku v Spišskej Novej Vsi. Po strednej škole však odišla do Bratislavy, kde vyštudovala herectvo na VŠMU.

Rovnako ako jej mamina má už odmalička blízko k spevu, pričom v roku 2012 dokonca skúsila šťastie v televíznej šou Hlas Česko Slovenska. Tam jej to, žiaľ, nevyšlo.

K zviditeľneniu jej dopomohla až prvá väčšia seriálová postava prostitútky Šantal v Búrlivom víne. Jej najznámejšou rolou je ale určite temperamentná Petra Horváthová zo seriálu Oteckovia, s ktorým sa diváci rozlúčili takmer pred dvomi rokmi. 

Odvtedy v herečkinom živote nastala veľká zmena. Od decembra je z talentovanej Slovenky mamička vytúženého dieťatka - partnerovi Michalovi porodila dcérku Wilku. 

Všetky naše indície smerujú k obľúbenej a krásnej umelkyni Natálii Puklušovej, ktorá sa nedávno so svojimi sledovateľmi podelila o záber zo ZUŠky. Tak čo, spoznali ste ju?

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/nataliapuklusova

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia