Šokujúce slová slávnej speváčky: Deti mi zničili kariéru!

Lily Allen
Lily Allen
Zdroj: SITA
2024-03-15 07:00:00 |

Úspešná britská speváčka Lily Allen patrí medzi tie hviezdy šoubiznisu, ktoré netreba veľmi predstavovať. V týchto dňoch absolvovala rozhovor, v ktorom komentovala aj svoju kariéru. A veru, svojimi slovami mnohých prekvapila!

Lily Allen bola nedávno hosťom v Radio Times Podcast, kde komentovala aj to, či je možné skĺbiť kariéru úspešnej speváčky s materstvom. Na to má umelkyňa jasný názor. „Nikdy som nemala jasný plán, čo sa týka​​​​​​​ mojej ka​​​​​​​riéry, ale áno, deti mi ju zničili. Milujem ich a až s nimi som kompletná. Čo sa ale týka mojej dráhy popovej megastar, tak tú zničili,” uviedla. 

 „Štve ma, keď ľudia hovoria, že môžete mať všetko, lebo to tak vôbec nie je,” dodala Lily. Tá sama vyrastala v rodine, kde mama aj otec pôsobili v hudobnom biznise. Obaja sa viac venovali kariére než rodine. A Lily podľa vlastných slov nechcela túto ich chybu opakovať. 

Lily Alle má dve dcéry. Staršia Ethel Mary sa narodila v roku 2011, mladšia Marnie Rose o dva roky neskôr. Speváčka sa v minulosti netajila tým, že ju potrápili popôrodné depresie. 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia