Daniela Nízlová o zdravotných problémoch svojej dcérky: Linda podstupuje takúto terapiu

Daniela Nízlová s dcérkou
Daniela Nízlová s dcérkou Lindou
Zdroj: Instagram/danielatwiins
2024-03-14 15:00:00 |

Mohlo by sa zdať, že speváčka Daniela Nízlová si užíva rozprávkový život plný luxusu. Nie je však všetko také ružové. Dcérku Lindu vychováva bez otca a navyše s ňou musí riešiť zdravotné problémy.

Rozkošná dcérka Daniely Nízlovej oslávila v januári štyri rôčky. Krásna Twiinska je už ale viac ako dva roky slobodnou mamičkou po tom, čo sa s ňou nečakane rozišiel Lindin otecko, futbalista Stanislav Lobotka.

Keďže športovec žije a pracuje v Neapole, speváčka je na dievčatko sama. Našťastie, má však po svojom boku sestru Veroniku a milujúcich rodičov, ktorí sú dvojičkám nápomocní vždy, keď môžu.

Daniela už dávnejšie priznala, že jej dcérku trápi zdravotný problém. Na svojom Instagrame sa zmienila, že má Linduška jednu stranu panvy nižšie. Na radu lekárky sa tak rozhodla pre terapiu s koňmi, z ktorej je princezná nadšená.

„Linduška má problémy s panvou. Jednu stranu má nižšie, druhú vyššie. Má to už dlhší čas, a tak nám pani doktorka poradila hipoterapiu, čiže liečenie s koňmi,“ objasnila pre Nový Čas Nízlová. S koníkmi sa stretávajú raz za týždeň a budú ich navštevovať dovtedy, kým sa zdravotný stav dievčatka nezlepší.

„Malá je nadšená. Veľmi sa jej to páči a teší sa tam. Miluje všetky zvieratká, aj kone. Je to skvelé!” pochvaľuje si Daniela. Prezradila tiež to, že za posledné dva mesiace sa jej dcérka zlepšila i v reči, s ktorou mala problémy a musela navštevovať logopedičku. 


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Nový Čas

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia