TWiiNSKY pri pohľade do telefónu takmer odpadli: Pozrite sa, čo vyviedli ich dcérky!

Twiins
Daniela a Veronika Nízlové
Zdroj: Instagram/twiinsmusic
2024-02-16 07:00:00 |

Hovorí sa, že jablko nepadá ďaleko od stromu. Očividne to platí aj v prípade sestier Nízlových a ich rozkošných dcér - Lindy a Ney. Tie sa parádia rovnako rady, ako ich slávne maminy. Tu je dôkaz!

Pri deťoch sa človek nikdy nenudí. Svoje o tom vie hádam každý rodič. Naše ratolesti nám niekedy vedia pripraviť situácie, ktoré nás dojmú, rozplačú, či vyvolajú úsmev na tvári. Veselé situácie prežívajú s dcérami aj Daniela a Veronika Nízlové. Raz za čas sa o ne podelia aj s priateľmi a fanúšikmi prostredníctvom sociálnej siete Instagram. 

Tam v týchto dňoch zverejnili fotku, ktorú si jedna z nich našla vo svojom telefóne. Ide o selfie záber staršej Lindy, ktorá sa poriadne zmaľovala. „Ten pocit, keď ti ukradne z kabelky pero a rúž. Namaľuje si "ábočie” aj "pely" a ešte si urobí aj selfie na môj telefón,” komentovala úsmevnú fotku Veronika. 

Ako tiež prezradila, rovnaký mejkap si vykúzlila aj Nea. A všetko toto sa udialo v čase, kým ich maminy pripravovali obed. 

 

 

Daniela sa stala mamičkou v januári 2020. Dcérku Lindu má s futbalistom Stanislavom Lobotkom, s ktorým už ale viac netvoria pár. Veronika priviedla dcérku Neu na svet v novembri 2011. Jej otcom je spevák Matúš Kolárovský.   

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia