Synček slovenskej speváčky je poriadne číslo: Toto VIDEO vám vyčarí úsmev na tvári!

Mirka Partlová
Mirka Partlová
Zdroj: Ján Zemiar
2024-02-15 07:00:00 |

Toto nemá chybu! Muzikálová herečka a speváčka Mirka Partlová si už štyri roky užíva materské povinnosti. A veru, so synčekom Julianom sa rozhodne nenudí. Dokazuje to aj video, ktoré v uplynulých dňoch zverejnila na sociálnej sieti Instagram.

Jednou z pracovných aktivít, ktorej sa Mirka Partlová momentálne venuje je aj detské vystúpenie na motív obľúbenej rozprávky Ľadové kráľovstvo. V ňom stvárňuje Annu a niet pochýb, že mnohé deti sú zo stretnutia s ňou a z jej spevu nadšené. 

 

 

Ak by ste však čakali, že jej synček Julian ocení, že má živú Annu doma kedykoľvek si zmyslí, ste na omyle. Partlová totiž zverejnila krátke video, na ktorom mu spieva jednu z piesní, avšak on z toho nie je vôbec nadšený. 

„Nespievaj! Ty nie si Anna,” reagoval, pričom jej rukou zakrýval ústa. Mirka zostala nad vecou a k videu napísala: „Tak snáď mi ostatné deti aspoň na chvíľku uveria, že som Anna, keď už vlastné neverí.”

Tento príspevok mnohým vyčaril úsmev na tvári. A podľa komentárov pod ním je zrejmé, že viaceré mamičky tuto situáciu veľmi dobre poznajú. Vy to máte ako? Páči sa vášmu dieťaťu, keď mu spievate?

 


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia