Karlos Vémola doprial deťom NETRADIČNÉHO domáceho miláčika: Ľudia mu v komentároch NALOŽILI!

Lela a Karlos Vémolovci
Lela a Karlos Vémolovci
Zdroj: Instagram/karlos_terminator_vemola
2024-05-10 19:00:00 |

Český MMA zápasník je známy tým, že má doma hotový zverinec a chová zvieratá, na ktoré sa bežní ľudia chodia pozerať do zoo. Teraz sa Karlos Vémola rozhodol, že novým prírastkom nepoteší seba, ale svoje deti. 

Kontroverzní manželia zdieľajú domácnosť, ktorú všetci ich fanúšikovia poznajú ako Vémoland, nielen so svojimi dvomi malými deťmi. Karlosovi, Lele, Lili a Rockymi robia v dome spoločnosť žraloky, krokodíly, pštrosy, veveričky a v neposlednom rade levy. Mnohí ľudia sa pri týchto zvieratách chytajú za hlavu a manželom vyčítajú, že ich držia v podmienkach, ktoré nie sú pre ich život prirodzené.

Najnovšie sa známy športovec rozhodol, že rozsiahle portfólio zvieratiek rozšíri o nový prírastok. Tentokrát sa ale nezameral na vlastné túžby, ale túžby drobcov. ,,Rád svojim deťom plním sny. Škoda, že Lela nemala takú radosť ako oni,” pobavil sa Karlos pri zábere s ďalším nevšedným domácim miláčikom. Lili a Rockymu zaobstaral poníka.

S oteckom a jeho ratolesťami však nadšenie nezdieľajú ani fanúšikovia. ,,Je to pekné. Len si hovorím, či sú všetky tie zvieratá u Vémolovcov šťastné,” zamýšľa sa jeden zo sledovateľov na Instagrame. ,,Kôň je stádové zviera, nikdy nemá byť takto sám. Je mi z toho smutno,” napísala Šárka. ,,Zviera nie je hračka pre deti, ale to pána Vémolu nezaujíma. Deti chceli a ja mám peniaze,” kritický komentár si neodpustila ani Jana.


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/karlos_terminator_vemola

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia