Je obľúbená herečka tehotná? Hviezda Mamy na prenájom sa vyjadrila k svojmu brušku!

Monika Szabó a Martina
Monika Szabó a Martina "Maca" Zábranská
Zdroj: Instagram/mamanaprenajom.markiza
2024-03-14 19:00:00 |

Nosí pod srdcom dieťatko? Slovenská herečka Monika Szabó, ktorá aktuálne hviezdi ako Lucia Tomanová v seriáli Mama na prenájom, vzbudila počas 2. kola Let's Dance pozornosť svojím bruškom. Dokonca až tak, že sa ho rozhodla ľuďom objasniť.

Aj druhé kolo tanečnej šou Let's Dance privítalo v hľadisku množstvo známych osobností. Skvelé vystúpenia si prišli pozrieť i kolegyne a kamarátky Martina Zábranská a Monika Szabó, ktoré spolu účinkujú v obľúbenom dennom seriáli Mama na prenájom.

Obe krásky boli vďaka svojim žiarivým róbam neprehliadnuteľné a aj si spolu zapózovali, pričom ich záber sa objavil na Instagrame TV Markíza či seriálu Mama na prenájom.

Keďže Monika si všimla, že jej v šatách mierne vykúka bruško a rovnako tiež komentáre mierené naň, rozhodla sa ihneď zareagovať a vyvrátiť potenciálne dohady o tom, že čaká ďalšie dieťatko.

,,Rovno stopnem horúcu tému dnešného dňa o tom, či náhodou nie som tehotná. Nie, nie som. Som len obyčajná žena, matka po dvoch pôrodoch, ktorú trápi jemná diastáza a spodné bruško, ktorému asi len lesklý satén nesvedčí na fotkách,” vysvetlila vo svojom príbehu mamička dvoch dcérok Melánie a Emílie.

,,Vieme si predstaviť mať tretie dieťa a práve preto ho neplánujeme,” dodala s humorom populárna kráska.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/mon.szabo

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia