Veľké PRIZNANIE slovenskej herečky: Počas tehotenstva prišiel rozchod!

Monika Horváthová
Monika Horváthová
Zdroj: Instagram/mamanaprenajom.markiza
2023-12-22 07:00:00 |

Kým v obľúbenom seriáli Mama na prenájom stvárňuje Luciu, zákernú manželku Martina Tomana (Adam Bardy), ktorá si v živote hľadá svoje miesto, v realite ho už herečka Monika Horváthová našla. A hoci jej čoskoro zaznejú svadobné zvony, nie vždy mala na tvári iba úsmev.

Po dramatickom a poriadne napínavom seriáli Klamstvo, v ktorom sa Monika Horváthová bravúrne zhostila postavy znásilnenej Laury, prišla zo strany TV Markíza ďalšia lukratívna ponuka. Sympatická umelkyňa je od septembra stálou súčasťou denného projektu Mama na prenájom.

O Monike možno viacerí nevedia, že je mamičkou dvoch roztomilých dcérok. 5-ročnú Melániu však priviedla na svet v čase, kedy si myslela, že sa jej zrútil svet.

,,Mala som 26 rokov, bola som rok po vysokej škole. Ja som vždy túžila to mať takto, že pred 30-tkou, aspoň prvé dieťa, ale tým, že som to zázemie nemala a rovno z pôrodnice som išla k rodičom, bola som, hovorím, rok po škole, nevedela som, že čo bude. Vlastne som svoj život delila na dve obdobia - pred pôrodom a po pôrode,” prezradila mamička v markizáckom Teleráne. Temné obdobie sprevádzané slzami bolo spôsobené tým, že počas tehotenstva sa herečka rozišla so svojím vtedajším partnerom, hercom Matejom  Marušinom. 

Polroka po pôrode sa však všetko zlé zmenilo na dobré, keď Monika stretla priateľa Dominika. Tomu presne pred tromi rokmi porodila dcérku Emíliu, pričom už čoskoro sa z dvojice stanú manželia. 

 

 Aké bude mať seriálová Lucia šaty? ,,Budú skôr tradičné. Vyrába ich pre mňa taká módna návrhárka, ktorá sa vyslovene špecializuje na svadobné šaty,” uviedla kráska, ktorá sa vo veľký deň oblečie do dlhej róby s dlhými rukávmi a stojačikom. ,,Máme to mať v Tatrách, v marci. Dúfame, že tam bude sneh,” podelila sa o podrobnosti Monika. Snúbencom držíme palce, aby všetko vyšlo podľa plánov.


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: TV Markíza/Teleráno

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia